Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

kolejny raz mnie zranił......... jak być twardą, jak teraz postąpic???

Polecane posty

w wielkim skrócie: bylam z nim pol roku, strzelal fochy niewiadomo o co, wychowywal mnie ze wszytskich jego sil, durna bylam ze sie momentami podstosowywalam. zrywal pare razy, namawialam go na powrot, zgadzal sie w tej samej chwili. ostatnio.. powiedzial zrywam! i nic nie mialam do gadania. nie odzywal sie caly jeden dzien, pozniej odezwal sie - udawalam twarda, zreszta moze nie udawalam - bylam twarda, pozniej prosil o powrot do mnie, zgodzilam sie ... zaluje... spedzilismy cudowne 3 dni razem, potem zaczelo sie psuć... on robil mi jakies chore awantury, robil mi na zlosc, krytykowal i zwalal wine na mnie. i skonczylo sie tym, ze powiedzial ze jest zdneerwowany na mnie i chce zerwac, bez gadania. po chwili powiedzial \"wypierdalaj\" - wszytslo przez telefon... rozlaczylam sie. nie odzywal sie pol dnia, kolejny dzien, dzis napisał \"szczere PRZEPRASZAM za tamto słowo\" nic nie odpisałam.... a moze powinnam?

jestem ogromnie na niego zła. ale nie umiem wyobrazic sobie innego faceta u mego boku, po prostu nie potrafie... teraz mam pocieszenie w moim eks, chociaz nie wem czy to dobry pomysl.. ten co o nim pisałam, byl bardzo zazdrosny, kontrolował mnie , sprawdzal komorke... ale to slowo wypierdalaj... zranilo mnie i zastanawiam sie co mu zlego zrobilam, ze mogl tak na mnie powiedziec? nie wiem.. ale slowo przepraszam przez sms jest dla mnie niczym...

Gość fajnego masz nicka...
ale pierdolnięta i glupia jestes do potegi n-tej :o zamiast kopnac w dupsko to meczysz sie z psycholem, GRATULACJE 🖐️

Gość ramparam
polecam lekture ,,dlaczego mężczyzni kochaja zołzy"':classic_cool:

Gość ja mam podobnie
wrecz bardzo podobnie, moj chłopak od długiego czasu tez sie tak zachowuje wobec mnie, inni dookoła sie smieja ze daje sie tak traktowac, wybaczam wszystko i jestem coraz gorzej traktowana bo wie ze za bardzo mi zalezy:( powiem ci ze nerwowo i psychicznie podupadłam przez takie haje bez powodu:(

Gość najlepsza recepta to...
znalezc nowego faceta ;) rozejrzyj sie dookola, na pewno znajdzie sie ktos, kto zwroci Twoja uwage ;)

Gość real1
im bardziej facec cie zlewa tym barzdiej z anim jestes, pomysl jak bedzie wygladało twoje zycie z tym dupkiem, jestes głupia i tyle .Załuj z zostawiłas exa dla takiego palanta

Gość lalamidoooo
juz sie nieodzywaj do niego, on jest chyba niezrównoważony psychicznie, teraz powiedział ci wypierdalaj a za jakis czas uderzy i powie ze go poniosło, ale nie ma co gdybac, koles jest niezrownowazony albo nie wie czego chce, bawi sie tobą jak zabaweczką, ustawia po kątach jak mebel, zakonczto juz teraz be zadnego odpisywania,bo lepiej juz nie bedzie..