Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollllo

Jestem zakompleksiona przez wagę

Polecane posty

Gość Lollllo

Ciągle mi dogadują że jestem chuda..bo jestem fakt,ale ja jestem bardzo wrażliwa a krytyke.Kiedyś się tym nie przejmowałam.Ale jak notorycznie dzień w dzien dziewczyy mi dogadują to przestałam wierzyć w siebie.Każdy facet który się mną zaineresował zawsze był przezmnie odpychay,bo myślałam sobie,że jestem w ubraniu "i nie wie jaka ja jestem chuda"i efekt taki że te 80kilogramowe dziewczyny pewne siebie umiejące walczyć o s swoje mają pratnerów a ja jestem sama biedą i zakomplekioną samotą dziewczynną cały czas

Gość takk8
ale to wszystko przez twoją głupote jakja bym miała przeżywać wszystko co mi inne baby mówią to do końca życia byłabym sama.nie wiń nikogo tylko twoją głowę

Gość nie ... daj sobie spokoj
post troche wredny ale w sumie duzo racji ma

Idz do lekarza rodzinnego i poproś o przepisanie tabletek ''Peritol''. To lek, który stosowany jest m.in. w anoreksji, pobudza apetyt :)

Gość walizeczka pełna chujstwa
to nie jest niczyja wina, ty masz taka predyspozycje, że bierzesz sobie jakies pierdoły do serca i masz niskie poczucie wartosci jakbys miała idealna figurę, to tez bys sobie cos znalazła, taka już jesteś pracuj nad tym i nie zwalaj winy na innych

Gość Poaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olej to!! Mam 32 lata, 3 dzieci i waze 43 kg przy wzroscie 165 cm. Kiedyś tez miała kompleks, teraz sie ciesze bo nie miałam problemów ze zbędnymi kilogramami po ciązach. Wygladam tak jakbym nigdy dzieci nie rodziła ;) Facetom zawsze sie podobałam i nie mialam z tym problemów, musisz zaakceptowac siebie, jesli facet chce sie z Tobą spotykac tzn ze mu sie podobasz ;)