Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

Czy mozna nie zauwazyc, ze gumka pękła?

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

Okres spóźnia mi się już 15 dni. Nie uprawiałam seksu bez zabezpieczenia, a jednak obawiam sie, że moża gumka strzeliła, a nie zauważyliśmy tego. Czy to możliwe? I czy możliwe jest zajście w ciążę podczas pettingu? proszę odpowiedzcie!

Gość po niemiecku jak bedzie
no raczej..

Gość nawet jak nie pęknie
to mozna zaskoczyc. zadba metoda nie daje 100% pewnosci!! idx po test, a my już gratulujemy dzidziusia

Gość Mrrruu
Jak na mój gust, to ciężko to przeoczyć.. zreszta chłopak po zdjęciu zawsze powinien sprawdzić..

Gość pomozcie prosze
Test mam w domu, nie wiem tylko, czy zrobić czy nie warto. Chłopak twierdzi, że żadna gumka mu nie pękła, dlatego wykluczałabym tą opcję. Chyba że pomimo zabezpieczenia sperma przedostała się jakoś do pochwy, tylko jak to możliwe z założoną gumką? No chyba, że stało się to nieopatrznie podczas pieszczot bez... Prosze o więcej opinii czy ktoś miał podobną sytuację?

Gość pomozcie prosze
pomozcie prosze :(

Gość jak masz test..
to zrob, jesli wyjdzie negatywny to moze masz problemy z hormonami albo cos innego

Gość komiczne powiedz mi kochanie
Ja bym zrobiła. 2 tyg to dużo.Ja też byłam bardzo mocno zdziwiona jak się okazało że jestem w ciąży a byłam pewna że gumka nie pękła. Ale być może zabardzo się stresujesz i stres ci opóźnia. Ale zrób test, będziesz wiedziała pewnie.

calkiem mozliwe ze wpadliscie podczas pettingu. slyszalam o kilu takich przypadkach. dlatego na Twoim miejscu zrobilabym test. ale z drugiej strony nie denerwuj sie bo mi tez kiedys okres spoznial sie dwa tygodnie, ale poszlam do lekarza i ten powiedzial ze to normalne

i co zrobiłaś test?

Gość pomozcie prosze
Dzięki za wypowiedzi. Właśnie zrobiłam test, jedna kreska :) nie będę jeszcze mamusią.

no to fajnie, to teraz spokojnie czekaj na okres już bez nerwów :D

Gość e-cinka
jesli sie nie sprawdzi gumki to mozna nie wiedziec ,czyz nie? a jak sie dobrze uzywa ,nie zsunela sie w trakcie i byla sprawdzona po stosunku a nie bylo przed nim np. penetracji czlonkiem to mozna byc spokojnym......