Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela z krainy deszczowców

Urlop we wrzesniu - gdzie jechac?

Polecane posty

Gość Ela z krainy deszczowców

Planujemy ze znajomymi pojechać we wrześniu na 2tygodniowe wakacje, jednak nie wiemy na co sie zdecydować... Zastanawiamy sie nad Bułgaria, Chorwacją, a Grecja. Gdzie o tej porze roku będzie jeszcze ciepło? proszę o pomoc.

wyspy greckie (ale te bardziej na poludniu), wyspy kanaryjskie, Egipt, Tunezja, Maroko. jest mnostwo miejsc. najlepiej wez katalog z biura podrozy i porownaj sobie temperature. ja wybieram sie na w pazdzierniku ale w tych rejonach jeszcze bedzie 24-27stopni wiec w sam raz

Gość fyyyyytiuiknjo
ja bylam w tamtym roku we wrzesniu na krecie ( pot sie lal do pupie-tak bylo cieplo) i w egipcie- tam to gorac, slonce dawalo w czache all the time:) takze jest troszke miejsc do wyboru

Gość narkotyk80
ja tam zdecydowanie polecam teneryfe! wspaniale miejsce do wypoczynku -rowniez aktywnego.niesamowite w teneryfie jest to,ze masz sloneczko,a jesli chcesz sie ochlodzic idziesz w gory i masz gora 15 stopni.skora po 1 dniu schodzi mi do dzis ;-) ale to byla moja wina,bowiem wybralam sie na spacer bez ochrony.pamietaj nawet przez chmurki sloneczko mega opala. egipt owszem niesamowicie goracy,ale balam sie wychodzic poza teren hotelu przez natrectwo tubylcow.po prostu koszmar.

Gość klassi
A gdzie w tym roku się wybieracie? Czy warto jechać do Egiptu? Czy raczej nie ryzykować i nie udawać się w tamte strony. Ponoć przez te zamieszki, które były jakiś czas temu ceny tam są znacznie tańsze.

Gość zareczona nieposlubiona
praktycznie wszedzie bedzie super pogoda. akurat wrzesien to najlepszy meisiac zeby wyejchac wlasnie na wakacje. zwalszcza do chorwacji, bulgarii czy grecji,ja bym wybrala bulgarie.

Może Grecja? Albo Turcja? W last minute masz fajne oferty, np. na allinclusive.com.pl, Grecja od 2200 złotych, Turcja nawet od 1200 - moim zdaniem bardzo dobre oferty.

Gość convi
A może Polska? :) Ostatnio nasz kraj też ma sporo ciekawych rzeczy do zaoferowania. Można na przykład wybrać się na pojezierze brodnickie, niesamowite widoki, zwłaszcza kiedy jesień się zbliża i zaczyna być tak kolorowo. Tam warto zatrzymać siew tym hotelu Głęboczek. Mają kameralną atmosferę i bardzo dobra kuchnią. Poza tym fajne jest to, że można się u nich wykąpać w winie :)

Gość nusilka
Ja bym wybrała Turcję :) O tej porze roku można tam wyjechać za naprawdę nieduże pieniądze. Dzisiaj jak patrzyłam na ofertę last minute na http://allinclusive.com.pl/ to za niecałe 1300 można mieć wczasy, w których wliczone jest przelot, nocleg, wyżywienie itp na 7 dni.

Gość 1300 zl czy funtow czy co
????do tej turcji??

Gość Medi39
We wrześniu jest na pewno taniej, a i można na ładną pogodę trafić. Ja się wybieram do Świeradowa Zdroju na początku września. Planuję zatrzymać się w pensjonacie Malwa http://www.pensjonat-malwa.pl/ Z opinii wiem, że można tam odpocząć, a i ceny są atrakcyjne.

Gość gość
pensjonat malwa....niezla reklama, po co maja do Polski sie pchac jak tyle pieknych miejsc na swiecie, w Polsce to tylko droo i z ogoda do dupy,na kanary niech jedzie

Gość gość
Ja polecam Kołobrzeg bo to wspaniałe miejsce na odpoczynek, zarówno dla singla, jak również dla rodziny. Jest też coś dla pasjonatów wędkarstwa - http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ - można sobie wynająć łódkę i popływać po otwartym morzu.

Gość gość
We Francji w Prowancji jest ciagle goraco polecam La C***at- extra

Gość gość
Hiszpania ale od Walencji na poludnie. Bylismy kilka razy koncem wrzesnia i nawet poczastkiem pazdziernika, upalow nie bylo (tak ok 27-28 stopni) ale pogoda super ... no i cymes : wszelkiego rodzaju miejsca turystyczne prawie puste ;), plaza tez, a woda jak ciepla zupa :P