Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona krówka.

Bioderma White Objective

Polecane posty

Gość zielona krówka.

Pani dermatolog polecila mi ten preparat wybielajacy na noc.Wykupilam go i stosuje juz kilka dni, ogolnie jestem zadowolona bo przebarwienia sa jasniejsze. Chcialam sie zapytac jak oceniaja go osoby ktore go uzywalu prosze o wasze opinie

Gość kaneliaa
chce wlasnie zakupic Bioderma White Objective Pen (sztyft) na przebarwienia

Gość kaneliaa
do zielonej krowki masz caly zestaw czy tylko jeden produkt> i po jakim czasie zauwazylas ze przebarwienia sa jasniejsze?

Gość zielona krówka.
mam tylko ten krem na noc, bardzo drogi jest zauwazylam juz po 3-4 nocach .Moja mam i moj chlopak rowniez zauwazyli ze przebarwienia zrobily sie jasniejsze

Gość kaneliaa
a ile kosztuje ten krem ? mozna go stosowac tylko punktowo bo ja przebarwienia mam tylko na rekach nie sa duze ale ciemne

Gość tez zastanawialam sie nad tym
ale własnie jest drogie a boje sie ze moze nic nie pomoc i bawie sie no-scarem :p 3-4 noce?? to szybciutko

Gość zielona krówka.
ten krem mnie kosztowa180 zł . ma on taki proszek i serum to sie miesza i do tego taka pinceta to sie nabiera, nie szczypie i nie swiedzi mnie budzia.Zawsze nakladam przed snem szybko zasycha nie brudzi poscieli. Mi go polecila moja pani dermatolog, powiedziala ze jest jeden z najlepszych a mi zalezy na skutecznym leczeniu. No i stosuje sie go tylko jede miesiac potem robie sie 2 miesiace przerwy.

mnie tez go dermatolog polecała ale ona polecała wszystko biodermy :p i miała tego peło probek wiec pewnie miala z nia jakas umowe :p wiec bałam sie ryzykowac :p ale skoro tak dobrze dziala...to moze sie skusze

Gość kaneliaa
zielona krowko a bioderma sztyft? wiesz cos na ten temat? kurde drogi ten krem;/ sztyft jest chyba tanszy ale zeby tez dzialal

Gość zielona krówka.
o sztywcie powiedzia mi ze ma taka zasade dzialania ze uwalnia to serum wybielajace, ale ona mi go nie polecala bo ja mam naparwde duze przebarwienia po silnym tradziku. Juz 7 miesiecy mija jak sie wyleczylam do tego stopnia z ema przebarwienia i troche blizn. Wiem ze ten sztyf to raczej jak ktos ma malo przebariwen tak punktowo. Ja na samym poczatku uzywalam, acne -derm- nawet dobry byl przez dluzszy czas, pozniej mialam tointex- taki sobie clindacne tez ladnie rozjasnia, ale to antybiotyk w zelu no i mam na blizny dermatix drugie juz opakowanie- dzieki niemu wielsza czesc blizn zniklela:)

czyli jesli dobrze rozumiem to z tego jakas biała papka wychodzi i sie ja na noc nakalda? na twarz to robisz? jak tak to na cała?

Gość kaneliaa
jak ja nie cierpie tych moich pieprzykow chyba sobie kupie ten sztyft bo krem to za drogi jak dla mnie;/ mam nadzieje ze pomoze

Gość zielona krówka.
nie to nie papka to jest takie wodniste serum, i nabiera sie je specjalna pipetka. Ja na cala buzie daje cienko warstwe. napisze co pisze w ulotce:

Gość zielona krówka.
serum na noc redukuje przebarwienia, rozjasnia i ujednolica koloryt skory oraz redukuje przebarwienia i zapobiega ich powstawaniu.

Gość kaneliaa
zielona krowko bo Ty piszesz o przebarwieniach po tradziku a mi chodzi o pieprzyki czy seria tych kosmetykow jest tez na to? dobrze rozumiem?

Gość zielona krówka.
Oj to raczej nie jest na pieprzyki to jest typowo na przebarwienia no moze tez zadzialac na piegi, ale na pieprzyki to raczje nie.

Gość mtb
Mnie wyszły plamki na jednym policzku po opalaniu w solarium ( z reguły nie chodzę, tylko czasem przed okresem letnim, żeby nie świecić białością, ale od tamtej pory -koniec).Stosowałam Biodermę przez okras całej zimy ( 2 lata temu), czyli jakieś 5-6 mieś. i muszę przyznać, że zadziałało, bo plamki zniknęły. Od tamtej pory nie używam żadnych kremów na przebarwienia i nawet po letnim opalaniu na słońcu nic w tym miejscu się nie pojawiło. Dlatego wydaje mi się, że ten krem jest dość skuteczny. Teraz mi się pojawiły plamki nas wargą ( może to już taki wiek?), też chciałam kupić biodermę, ale na razie się łamię czy nie użyć czegoś tańszego....:)

Gość gość
Gdy macie mało i niewielkie plamki, to jeśli już polecacie Biodermę, to polecam sztyft Bioderma White Objective Pen http://lekosfera.pl/exp/kosmetyki-bi.htm Niestety u mnie kolejne przebarwienia pojawiają się po każdych wakacjach i od kiedy koleżanka sprezentowała mi na urodziny, kupuję już kolejną sztukę i bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Przepraszam, ile??? 180 zł ??? Niby gdzie??? Ja w Melissie za serum na noc płaciłam 110 zł, za krem na dzień - 64 zł, a za sztyft punktowy 50 zł. Dziewczyny, szukajcie w necie promocji :P

Gość gość
Też zamawiam w Melissie, to prawda że wychodzi sporo taniej.