Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibelongtou

tabletki anty a posiłek

Polecane posty

Gość ibelongtou

zastanawiam się, czy jedzenie zaraz po przyjęciu tabletek anty ma wpływ na jej wchłanianie / właściwości zabezpieczające. dziękuję za kompetentne odpowiedzi

Gość ibelongtou

Gość ibelongtou
chodzi mi o to czy po tabletkach moge normalnie jesc i pic wszystko,c zy są jakies przeciwskazania. pytam się bo na ulotce mowa tylko olekach. Acha, biorę novynette

Gość hiziamizia20SPAS
nie ma wcale

Gość ibelongtou
dziekuje

Gość ibelongtoyou
wczoraj, po 6 tabletce poniosło nas i doszło do stosunku i troche spanikowałam czy aby napewno dobrze je przyjmuje, i czy ich właściwości są zachowane. Biorę novynette codziennie punkt 20, od dnia w którym zauważyłam krwawienie miesiączkowe, dziś wzięłam 8 tabletke. Zdarzało mi się jednak nawet chwilkę po ich przyjęciu jeść, pić herbatę itp. czy od 6 tabletki bylam juz zabezpieczona i nie mam sie o co martwic?

Gość MaLudaaaa
Ginekolog mi powiedziała, że tabletki zaczynają działać po pierwszym opakowaniu i że nie mam wierzyć w te bzdury, gdzie piszą, że działa od pierwszej tabletki...

Gość blackcat
MI lekarka powiedziała podobnie - to co pisza w ulotce trzeba brac z pewną rezerwą a ona z doswiadczenia wie ze naprawde działają skutecznie po ok 2 tyg ;)