Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacja 83

facet młodszy o 4 lata .czy to dobre polaczenie?

Polecane posty

Gość pistacja 83

mam 25 lat,zakochal sie we mnie chlopak,który nawet nie ma jeszcze 21 lat,ale zachowuje sie bardzo dojrzale, bardzo zabiega o moje wzgledy, we mnie niestety jest ta blokada,ze jest mlodszy,ciagle tylko to mam w glowie.ze mna jest chyba cos nie tak, ......co myslicie?

Gość smutny ony
olej go jemu chodzi tylko o jedno :(

Gość kinda
może być.

Gość kkkoooch
z doświadczenia obserwując wiem ze nie jest to dobrze bo on zawsze jest młodszy od ciebie intelektualnie ale na to nie ma regóły

Gość Na starej piczy młody ćwiczy
Spójrz na dejzi. Ona ma identyko sytuację. A zamiast być szczęśliwą, jest zwykłym ścierwem, które wyżywa się na innych. Nie bądź głupia. Młodym tylko o jedno chodzi. Wyciśnie z Ciebie ostatnie tchnienie i porzuci. Nie daj się, nie bądź głupia i naiwna. Młody pochwali się, że w łóżku ćwiczy ze starszą, doświadczoną, a później papa.

Gość pistacja 83
tak sie sklada,ze obecnie jest we wojsku,poszedl tam na ochotnika. wydaje mi sie,ze chce kumplom zaimponowac tym,ze ma taka dziewczyne. w ogole sie nie okreslilam wobec niego,tzn. powiedzialam,ze mozemy sie kumplowac i nic wiecej,ale to do niego kompletnie nie dociera. jak mnie przytulil i nie chcial puscic to powiedzial,zebym mu strzelila w twarz to wtedy da mi spokoj,ale ja nigdy nikogo nie uderzylam.....ja juz nie mam slow

Gość młodszy intelektualnie
buhahahha ale bzdura :D od mniej więcej 25 roku życia zaczyna powoli spadać poziom inteligencji :P

Gość pistacja 83
dlaczego bzdura? wiem,ze to brzmi smiesznie i powierzchownie ,ale jednak cos jest na rzeczy

Gość Znajdź sobie rówieśnika albo
starszego, a nie będziesz się małolatami przejmować.

Gość olkaaa1982
fakt,ze taki szczegól jak wiek,nie jest istotny w milosci........

teoretycznie to bardzo dobrze że facet jest młodszy, Faceci chlają wódę, palą papierochy, maja stresy przenajróżniejsze, więc wykituja dużo wcześniej, czyli starsza kobitka to układ bardzo dobry.

Gość hemhem kkkoch
"bo on zawsze jest młodszy od ciebie intelektualnie ale na to nie ma regóły" Ty chyba jestes z tych mlodszych intelektualnie : "regÓly"! moje 2 znajome maja 4 lata mlodszych mezow , juz dorosłe dzieci i jest ok

Gość z encyklopedii
Średnia życia kobiet 79,44 lat Średnia życia mężczyzn 71,18 lat więc facet 5 lat starszy oznacza, statystycznie :P, około 13 lat samotności na emeryturze :P

Gość pistacja 83
powiem tak,ze takiego faceta jak on to ze swieczka szukac, dobry charakter, zaradny, niebrzydki i dojrzaly psychicznie.wyglada o wiele powazniej niz na 21 lat.,ale nie ma tych fajerwerek, dopaminy itp. kazdy wie oc o chodzi,jesli byl zakochany. czysto z rozsadku to wymarzony partner,ale to przeciez nie o to chodzi,zeby sie z kims meczyc,a moze powinnam dac mu szanse, tzn. nam,ale czuje,ze to bedzie strata czasu..............chyba nie powinnam tego roboc kosztem siebie.

Gość powiedz muze
mozecie zostac przyjaciółmi :D

Gość pistacja 83
kiedys juz mu tak powiedzialam, to mi odpowiedzial,ze nie ma nic gorszego dla faceta niz takie słowa z ust dziewczyny,ktora kocha..."ze mozemy zostac przyjaciolmi" to bylo rok temu,a on ciagle wraca i ciagle nalega. bylismy na piwie ze dwa tygodnie temu po dlugim czasie niczego.bo go lubie jako kolege. i on mnie pocalowal,ale ja bylam wcieta wiec sie ni eliczy,pozniej mu powiedzialam,ze sam wie jaka byla impreza.to on powiedzial,ze jest dla mnie maskotka

Gość no t5o czxemu sie zastanawiasz
wiek to akurat najmnijszy problem, to zadna roznica

Gość pistacja 83
racja,widze,ze tu ludzie maja powazniejsze problemy,a ja z takim wyskoczyłam..............ale zawsze lepiej tak z siebie cos wyrzucic i mio,ze ktos to przeczytal i doradzil dzieki:*