Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje pustke i rozczarowanie

Zerwalam z facetem

Polecane posty

z ktorym bylam zareczona poniewaz przestal sie starac, zabiegac i rozmowy nie pomogly. On to przyjal ze spokojem. Pewnie czekal az ja to zrobie bo nie mial odwagi. Bardzo zle sie z tym faktem czuje ale nie mialam wyboru i nadal go kocham. Gdzies podswiadomie licze na to, ze bedzie jednak o nas walczyl a z 2 strony wiem, ze to nie ma juz sensu bo mezczyzna, ktory przestal widziec w swojej kobiecie wymarzona partnerke -juz nigdy nie poczuje tego do niej co dawniej-nawet po przerwie .... smutne:(

Gość jaa...
"o nas'?to oprocz ciebie kto jeszcze jest?

o nas- czyli o nasz zwiazek

Gość jaa...
wiem ze to trudne ale nie znizaj sie nie walcz Ty juz i tak duzo zrobilas,a on widocznie przestal czuc do Ciebie co kiedys czul i zadna sila go nie zmusi do odnowienia tego jesli sam nie bedzie chcial.Musisz byc twarda i nie poddawac sie,zajmij sie czyms ze b y nie mylec i w koncu nadejdzie taki dzien kiedy obudzisz sie rano i poczujesz sie wolna od tego uczucia.Duzo sil zycze

jestem z toba.... na własnej skórze przekonałem sie ze nie da sie zmusic nikogo do uczucia..jest ciezko,ale trzeba przetrwac....w tym przypadku to ja zostałem ta połówka która musi pocierpiec by wyjsc na prosta po długim uczuciu miłosci