Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachodnipomorskie

zaginiona?? co powinnam zrobic??

Polecane posty

Gość zachodnipomorskie

męczy mnie od kilku pewna kwetsia, juz 3 raz widzialm w miescie dziewczyne, za bagażami tymi samymi, ma perukę na glwoei, ktora zaslanai jej cala twarz, ona nigdy nie podnosi glowy do gory, tka jak by bala sie ze kots ją rozpozna?????? moze sobie cos ubzduralam, a moze ta dziewczyna uciekal z domu, ukrywa sie, a rodzina jej szuka??? jak mylsicie powinnam cos zrobic?? wygladala na jakies 16-18 lat.....

Gość rdgwsev
jakie miasto? tez jestem z zachodniopomorskiego

Gość zachodnipomorskie
sz-n

Gość fefhbfhm
zrób jej zdjęcie, gdzie widac twarz, najlepiej z ukrycia i daj na policję, takie informacje są dla nich wazne! mozesz komus pomóc !

Gość rdgwsev
ja nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji, ale gdyby byla zaginiona to chyba nie chodzila by non stop w tym samym miejscu...nie wiem...

Gość rdgwsev
wlasnie zdjecie to dobry pomysl ! idz na policje powiesz ze nie jestes niczego pewna ale podejrzana sytuacj awiec dla wlasnego sumienia zglaszasz i daj im zdjecie,moze a rusz jej ktos szuka albo to jaka zlodziejka

Gość zachodnipomorskie
wlasnie mnie to zastanawia... nie pojde chyba z tym na policje czy nigdzie, no bo to powim, nie pamietam jej twarzy.... tylko bardzo dobrze dlonie, bardzo jej sie przygladalam ostanio, dziewczyna jest dos zadbana, ma bagaze, plecak i taka tobe na wozku, ale jest zadbana, zawsze.... ostanio ją iwdzialam jakies 4 przystanki od mojego domu, teraz na moim... nie wsiadla do zadnego tramwaju ktory jechal...

Gość zachodnipomorskie
tylko jak zrobic zdjecie, stanac na przeciwko, hej to nie takie proste przeciez!!! ostanio ja widzialm z tramwaju, teraz na przystanku....

Gość zachodnipomorskie
na pocztku tez zaczealm sie z siebie smiac ze to jakis glupi pomysl.... ale jeśli nie?? jesli ktoś jej szuka??

Gość fefhbfhm
otóż jezeli masz telefon z aparatem to wystarczy ze bedziesz udawac ze z kims rozmawiasz a aparat kierujesz prosto na jej twarz...

A w którym miejscu miasta ją widzisz? może ja kiedyś spotkam.

Gość zachodnipomorskie
na kołłataja, i pod galaxy

Gość zachodnipomorskie
ma taka blond peruke, bardzo gęsta, by zalalnia cala twarz, z grzywką. tak zrobie, to jest dobry pomysl, by zrobic tak zdjeci, tylko ze ona ma zawsze twarz bardzo nisko opuszczoną, podniosla j ostanio tylko po to by sprawdzic tramwaj....

nie no daj spokoj, ktoś kto uciekł z domu nie kręci sie pod galaxy gdzie są tłumy ludzi. Może jest chora psychicznie albo poprostu lubi peruki? :D

Gość zachodnipomorskie
no wlasnie, tez tak sobie pomyslalam, no tylko ze jak by nosila paruki tylko dlatego ze lubi to bylyby conajmniej wyczesanae, a ta jest niezadbana, takie dredy troszke ise na niej robily juz odrobinkę.... widzialam ja na tym przystanku kolo fali, nie bezposrednio pod galaxy....

Gość szczecinianka na na
ja tez chyba widuje te dziewczyne Mnie sie wydaje ze ona jest chora

Gość zachodnipomorskie
tak??? no wlasnie nie iwem.... opisz ja cyz jest ta sama??