Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aasskkaa

antykoncepcja - tabletki po raz pierwszy

Polecane posty

Wyjdę na głupola, ale mam kilka pytań. Mam 19 lat,od 7 dni biorę Yasmin, od kiedy zaczynają działać tabletki, od 1szej? I jak działają one z antybiotykami? Mam zapalenie pęcherza :/ lekarz przepisal mi Bactrim Forte, ale nawet nie pomyślałam,żeby się zapytać co i jak. Z góry dziękuję za pomoc, aasskkaa

Gość ulotka ulotka
ulotka ulotka ulotka ulotka dlaczego wy dziewczyny nie czytacie co lykacie?! wszystkie odpowiedzi masz w ulotce!

Gość nowa modna zona
Antybiotyki osłabiają dzialanie tabletek. no. A poza tym to niby od 1 jestes zabezpieczona, ale moja kumpela tez tak myslała i zostala mamą :/

Gość ulotka ulotka
bo zabezpieczają od 1 jeśli wziete w 1 dniu okresu i ostrzegam przed pisaniem "a moja kolezanka" bo wiele moich kolezanek bralo na krzyz a jak ktoras wpadla to przekrecaly w legende ze braly rowniutko jak w zegareczku niech kazdy wypowiadas sie za siebie a okaze sie ze tyh ciaz z prawidlowego brania nie ma praktycznie wcale a cala reszta nie jest taka swieta, najgorsze co mozna zrobic na forum to bezpodstawnie straszyc innych i siac mity.. troche zastanowienia...

czytałam ulotkę, ale to było odrazu po zakupie tabletek, czyli jakieś 2 tygodnie temu, gdy sprzatałam musiałam wyrzucić ulotkę przez przypadek, ale teraz weszłam na oficjalna strone yasmine i doczytałam się,że rzeczywiście antybiotyk hamuje działanie tabletki. A czy działa od 1szej nie jest napisane. Zaczęłam brać je z pierwszym dniem miesiąćzki, tak więc chyba dobrze ((; Chciałam się upewnić, dziękuję za odpowiedzi.