Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytaaaaaaaaaaaaaaa

chce miec proste włosy a nie puszyste i lekko kręconeeeee

Polecane posty

Gość edytaaaaaaaaaaaaaaa

ejjj mam głupie włosyy

Gość kufer
a ja chcę mieć puszyste i lekko kręcone, a mam proste i lejące, nic z nich nie da rady ułożyć, leją się na czoło, jak zwiazuje, to muszę bardzo ciasno, inaczej się wyślizgną

Gość ahfoidufsdhodfhdosihosd
to sobie wyprostuj..czy to takei trudne?

Gość rikitikititit
ahfoidufsdhodfhdosihosd tak trudne to jest, bo prostowanie niszczy włosy :O

Gość ahfoidufsdhodfhdosihosd
no to co poradzsz? nic z nimi nie rob

eeee, tam pieprzenie. lekko kręcone włosy są najlepsze, moje zawsze budzą podziw, pochwale sie nieskromnie :P

Gość slit =**
edytaaaaaaaaaaaaaaa mój brat jest fryzjerem i z tego co mi mowil ,można sobie wyprostować wlosy na około rok bo prostowal swojej dziewczynie musisz isc do jakies salonu fryzjerskiego i sie spytac to jest cos takiego jak trwała tylko że nie są krecone włosy tylko proste =)

Gość gfnjfhmmmmmmmnnnnnnnnnn
kufer mam tak samo :O proste, lejace sie wlosy i w dodatku sie przetluszczaja. nic sie nie da z nich zrobic, gum asie slizga, jka sa rozpuszczone to przyklapniete, wrecz przyklejone do glowy, zero puszystosci, wygladam okropnie :O nawet sciecie nie pomoglo :( chcialabym miec puszyste wlosy, lekkie loki, takie dziewczyny obojetnie co by nie zrobily z wlosami wygladaja fajnie. nawety po wstaniu z lozka :(

Gość kufer
gfnjfhmmmmmmmnnnnnnnnnn -> mnie trochę pomogło zrobienie sobie pasemek - własciwie to bardziej refleksów niż pasemek, robiłam sobie sama takim rozjaśniaczem w sprayu, co rozjaśnia o 1/4 tonu zdaje się włosy sie zrobiły troszkę bardziej szorstkie i już nie leżą tak jeden na drugim, tylko wygladają bardziej żywo

Gość gucio prawda
prostownica nie niszczy włosów jak się używa profesjonalnych produktów do psostowania !!!! Ja prostuje od trzech lat,dwa razy w tygodniu maska na włosy i nie są poniszczone :)