Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka malutka

CZuje ze juz nikogo tak mocno nie pokocham jak jego

Polecane posty

Gość malinka malutka

zakochalam sie myslslam ze on tez ale jak sie okazalo on spotykal sie z kilkoma teraz jest w zwiazku ciekawe czy na stale... to trwa juz roka ja wciaz nie moge zapomniec

Gość kasienka smutna
kochanie mam to samo :(:(. Identycznie. Spotkał sie ze mną, sypiał ze mną, spedzalismy duzo czasu razem. Zakochałam sie w nim, on we mnie nie i momo tego ciągle dawał nadzieje. Doprowadził do tego, że byłam w stanie zrobic wszystko. Przymykałam oczy na inne dziewczyny zeby go nie stracić. Teraz ma kogoś. Nie potrafie zapomniec:(. Jak sobie radzisz?

Gość malinka malutka
nie radze wlasnie :( placz rozpacz itd nie moge sobie znalezc nikogo innego bo ciagle mysle o nim w kazdym widze jego twarz alosne ale czasami sie alpie na tym ze wydaje mi sie ze go widze a to niemozliwe bo on jest daleko ja sie usunelam jest w zwiazku..dziwne tak mu zalezalo zebysmy byli razem namowil mnie na wyjazd z miasta a ja glupia to zrobilam cieszylam sie a tu zobaczylam go z inna szok!

Gość kasienka smutna
ja czasami mysle ze umre, ze nie bede juz nigdy szczesliwa, ze nikogo nie poznam. Ja nawet nie chce nikogo poznawac bo cały czas mysle o nim :(:(

Gość malinka malutka
mam tak samo..mnie zast tylko ldaczego on tak zybko sie zakochal w innej? nie chce innego to trwa juz tak dlugo ze watpie czy zapomne

Gość malinka malutka
wiesz ja juz sama z soba sobie nie radze nie potrafie zapomniec nie wiemczemu nie chce nikogo innego albo n albo zaden

Gość malinka malutka
przestan nas dobijac zaraz powiesz ze jestesmy niedojrzale ja mam ponad 21:P

Gość malinka malutka
nigdy nikogo tak mocno nie pokochalam a bylam zakochana wiele razy nie wiem jak sobie z tym poradzic to uczucie mnie ...przerasta

Gość kasienka smutna
ja mam 23 lata

Gość malinka malutka
a ja 24..i co ? co ma wiek do tego...:(

Gość malinka malutka
dlaczego tak trudno zapomniec?:(

Gość obudzilam sie
ojjjjjj olac dziadów, tak sie nie zachowuja dojrzali faceci, to jakies podlotki -lubia sie bawic innymi kobietami, zacznijcie zapominac, przewartosciujcie, nie analizujcie

nie zamierzam dobijac w zaden sposób.....spytałem sie tylko z czystej ciekawosci.......i moge tylko stwierdzic po waszych wypowiedziach ze ......... CAŁE ZYCIE PRZED WAMI DZIEWCZYNY........i jesli w tym wieku facet was zostawia...to niestety ale takiego kolezke trzeba pozegnac,przed wami tylu facetów ze w głowie sie nie miesci Ja mam 32 lata i dziewczyna po 3,5 roku bez zadnego powodu zostawiła mnie dla innego.....i co wy na to????

Gość malinka malutka
hlep ze sporzywczego --? poradz nam cos:)

Gość kasienka smutna
malinka malutka powiedz mi skąd jestes?

Gość malinka malutka
wielkopolska wiesz ja zawsze jestem zostawiana mam juz tego dosc i mam dola jak nigdy:P kolejny raz rozcarowanie....ile razy to sie jeszcze mi wydarzy? kolejnego takiego zawodu nie zniose :(

radze wam zmienic orientacje seksualna - przynajmniej juz znalazlyscie swoja druga polowke skoro tak swietnie sie rozumiecie :D a niedzwiedz moze zostac waszym pastorem na slubie w amsterdamie :P

Gość malinka malutka
mi jakos nie jest tak wesolo jak tobie:(

Gość malinka malutka
to smutne...czemu jedni sie zakochuja i jest ok a inni ciagle maja podgorke ciagle zawody rozcarowania?

Gość malinka malutka
dziekuje za twoje slowa ale ja juz nie mam na to nadziei po tym ost zawodzie caly czas tylko sie nieszczesliwie zakochuje albo trafiam na takich co chca szybkiego seksu ...:(