Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko5555

dlaczego odzywaja sie, gdy my juz ich olalysmy???

Polecane posty

Gość sloneczko5555

wlasnie? dlaczego sa tacy tepi, ze odzywaja sie, gdy my juz sobie ukladamy zycie bez nich?

Gość zdezorientowana43
bo faceci latają za mna wtedy kiedy ich olewam. a jak mi zależy to facetowi nie zalezy.

A dlaczego wy po rozstaniu ciągle okazujecie zazdrosc i jakies chore sceny jak widzicie byłego z nową, ładnejsza (z większymi cyckami) od was? :)

Gość sloneczko5555
ja sie nie odzywalam. to on sie odezwal. ale gdy tylko sie zobaczylismy, pewnie zobaczyl ostatki uczucia w moich oczach. powiedzialam mu jedank 'dowidzenia'. ciekawe czy sie odezwie... zawsze wracaja, jak psy...

Gość turlajdropsa
bo lubia o sobie przypominac :| jacys upośledzeni,.... tez mnie to denerwuje

Gość sloneczko5555
ja sie nie odzywalam. to on sie odezwal. ale gdy tylko sie zobaczylismy, pewnie zobaczyl ostatki uczucia w moich oczach i sploszyl sie biedaczek. powiedzialam mu jedank 'dowidzenia'. ciekawe czy sie odezwie... zawsze wracaja, jak psy...

Gość sloneczko5555
ja sie nie odzywalam. to on sie odezwal. ale gdy tylko sie zobaczylismy, pewnie zobaczyl ostatki uczucia w moich oczach i sploszyl sie biedaczek. powiedzialam mu jedank 'dowidzenia'. ciekawe czy sie odezwie... zawsze wracaja, jak psy...

sloneczko5555 podejrzewam ze ktos cie musiał bardzo skrzywdzic:(:(...bo widze w ttwoich textach wielka rozpacz...ale jest wyjscie jesli sie odzywa a ty jestes juz z innym facetem to ty zaprzestan w tym momencie z nim jakiegokolwiek kontaktu PROSTE

Gość kasienka smutna
NIedzwiedziu ale odpowuedz dlaczego tak robią faceci? Dlaczego jak postanowiłam zapomniec to on sie odzywa???? Dlaczego ??? :(

Gość obudzilam sie
sprawdza, czy jestes z kims czy nie, traktuje Cie jako furtke zapasowa, nie moze sie zdecydowac, albo juz calkiem ma zryty beret niedzwiedz-powinna olac nawet jak nie jest z kms!!!!! co bedzie z takiego kolesia, czy on sie kiedykolwiek zdecyduje, ile mozna??

Gość obudzilam sie
wiec olac olac olac, bo jak ciebie znowu zbalamusi i znajdzie ta jedyna;) to i tak Cie oleje, nikt Ci gwarancji nie da ze sie zakocha...gowniarze tak robia, olej

zazdrosc o to ze układasz sobie zycie bez niego,ze pojawił sie ktos inny.........jezeli czujesz sie szczesliwa z obecnym to zlej swojego ex

Gość sloneczko5555
tak Niedzwiedziu, skrzywdzil, i to bardzo. i nie- nie jestem jeszcze z innym. ale powiedzialam mu juz 'pa pa' i nie odezwe sie do niego wiecej, nawet jesli bedzie nadal chcial zbalamucic. jesli kocha, sam do tego dojdzie i znajdzie sposob. a na razie mam juz dosc- jestem dumna kobieta i niczego mi nie brakuje, jestem ladna, inteligentna, a on jest palantem. sral go pies!

Gość Eymi
"Jeśli czujesz się szczęśliwa z obecnym to zlej swojego ex..." dobre, niemniej szczęścia nie da się porównać, jest inne, odmienne i za każdym razem smakuje inaczej...

Gość lusia pokrzywdzona
sloneczko5555...heheh tak mowisz tylko a naprawde chcesz byc z nim

Gość kochliwy kochlik
Wiecie co Wam powiem .tak samo jest z kobietami.najpierw przebieraja w facetach jak w ulęgałkach i fochy im strzlaja,szukaja slicznych jak z reklamy,a potem zawiedzione ze kazdy na nie leje z wysokosci 3 piętra odzywaja sie do tych co kiedys nawiazały kontakt.ale tu trzeba dodac ze odzywaja sie w kolejnosci od najładniejszego do najbrydszego. no bo a nuz sie jakis ze srodka stawki załapie sie:) maiłewm kiedys kumpla co tez go jedna laska tak w ten sposób sie odezwała,no tak spadła goła duszą na asfalt i trzeba było sie odezwac do tego z kolegi.A on jak to on zachował zimną krewi wypiął sie na ową laske.Jakież to było niepomierne zdziwienie tej kobiety ze jak to?,ze jak to było mozliwe ze ją?,najpiekniejsza taki facet olał.To poprostu zakrawa na kpine.

Gość rymcymcym tfuuuuu
kchliwy kochlik-w sumie w wieksosci przypadkow pewnie tak jest i ne chodzi tu o plec a o czlowieka!!!!!! widzisza ja tak odezwalam sie do kogos po 6 miesiacach, ale tylko dlatego, ze psychicznie nie bylam w stanie wczesniej, zreszta wiele na to sie zlozylo, pewne mysli o mnie tak, jak Ty to zobrazowales, ale nie na wszystko mam wplyw i godze sie z tym, ludzie sa straszni, nie chodzi o plec

Eymi "Jeśli czujesz się szczęśliwa z obecnym to zlej swojego ex..." dobre, niemniej szczęścia nie da się porównać, jest inne, odmienne i za każdym razem smakuje oczywiscie BO KAZDA MIŁOSC JEST INNA