Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tammmm

cos dziwnego powyzej piet????

Polecane posty

Gość ktos tammmm

Mój problem to pięty, a właściwie ta kość powyżej pięty, od noszenia niewygodnych butów stały się takie jakieś wystające, krzyw i sine!!! co to jest???

Gość no to porażka
tez cos takiego mam, o ile dobrze Cie zrozumiałam. Bo u mnie to nie \"kość powyżej\", a bok pięty tak wygląda. Jest na tym boku jakby duży odcisk, którego nie da się usunąć, bo jest głęboko w ciele i nawet omega nie da się ściąć tego. To sinieje jak chwilę posiedzę, lub sie nie ruszam. Jak krążenie jest ok, to to cholerstwo jest białe, jakby odparzone. To o to chodzi?

Gość ktos tammmm
to jest coś ponad pietę od zacisznych botów, nosiłam kiedyś takie cholerne buty i to mi powstało, jakby narośl jest to twarde i krzywe. Nie mam jasnej skory tylko czerwony wypukły placek.

Gość skąd się biorą nutki
tez tak mam,przez buty niewygodne i moze to zniknie jak teraz w klapkach sie bedzie lazilo

Gość ktos tammmm
chyba nie zniknie bo ja mam już to ładnych parę lat!!!

Gość heeeelp
Też to mam, jak się tego pozbyć ???? :/

Gość no to porażka
Byłam ostatnio u dermatologa i zagadałam go przy okazji o te pięty. Stwierdził, ze jest to wada genetyczna polegająca na rozdzielaniu się warst skóry. Dochodzi do tego w głębszych warstwach i spowodowane jest ponoć własnym ciężarem. Powstaje jakby pęcherz, to właśnie go widać z wierzchu. Jest głęboko, więc nie mozna go usunąć. Nie da tego leczyć. Nalerzy unikać niewygodnych butów i forsownych marszy.