Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooonnaa

męskie spojrzenia - co znacza?

Polecane posty

Gość ooonnaa

patrzy sie ...tak jakby chcial mnie wzrokiem rozebrac ....przechyla lekko glowe ..i te spojrzenia trwaja trwaja mowi wszystkim ze mu siepodobam ale nic nie robi....po czasie ma dziewczyne i znowu te spojrzenia:P

Gość ooonnaa
no wlasnie ja tez:(

Gość ooonnaa
dodam ze przez pewien czas sie nie widzielismy i zadne z nas nie mialo pewnosci czy sie zobaczymy a mimo to on sie tak zachowuje...ucieka przede mna, pierwsze spotkanie rumieniec hehe a potem udaje takiego cwaniaczka...ah okropne

Gość do nauki gowniaro

Gość anitkaaa
ja tez tak czasem patrzylam na facetow, bo mi sie podobali. A uciekalam i nie szukalam kontaktu, bo akurat bylam w zwiazku i nie chcialam zdradzac. Ale spojrzenia powstrzymac nie moglam... Kiedys taki chlopak sam do mnie podszedl i chcial mnie zaprosic na kawe, poszlam ale powiedzialam mu ze nie mozemy sie wiecej spotykac, bo mam chlopaka i nie chce tego psuc, on na to spytal z wyrzutem "to czemu tak na mnie patrzysz, jakbys mnie rozbierala?" Przeprosilam go, powiedzialam ze jest na pewno super chlopakiem a ja postaram sie juz nie patrzec. Stare dzieje ale wciaz pamietam jakie wrazenie na mnie robil :)

Gość ooonnaa
super juz nie moge sie zapytac bo zaraz wyzywacie od gowniary:P

Gość storczykowa
zapewne ma dziewczyne. beznadziejnie. ale nie masz tak jedyna.ja tez tak mam i juz nie mogę bo on mi sie też bardzo podoba... :(

Wychodzi na to, że facet zaprosił Cie na kawę, bo w znaczący sposób na niego patrzyłaś, więc go zachęciłaś do tej propozycji. Wychodzi na to, że sam by na to nie wpadł(by zaprosić), gdyby nie TO SPOJRZENIE.Ah, jaką ono moc posiada.Ja jestem w kilkuletnim związku i zdarza mi sie czasem kusić faceta wzrokiem, a prawdopodobnie mam powalające spojrzenie i nawet dosc kuszące.Więc jak ci faceci maja tego nie dostrzegać.

a mrozy przy tym lekko oczy i robi takie 'maslane'?? takie jakby sie ujaral ?? a zarazem takie zamyslone ?? jesli tak to znaczy ze on rozbiera cie wzrokiem :P

Gość ooonnaa
a mrozy przy tym lekko oczy i robi takie 'maslane'?? takie jakby sie ujaral ?? a zarazem takie zamyslone ?? jesli tak to znaczy ze on rozbiera cie wzrokiem ---> ja tak mialam i co z tego jak ma dziewczyne a leja o tym nie wiedzialm wcxzesniej myslslam ze nie ma nikogo skoro sie spotykac , pocalunki chcial byc ze mna zalosne

Gość anitkaaa
TakaJednaZMazur --> ale ja tak niechcacy patrzylam, tzn nie chcialam zeby on widzial jak na niego patrze, a moze podswiadomie chcialam ? :) Strasznie mnie krecil mimo ze bylam w zwiazku z cudownym chlopakiem.

Gość teleskopppp
ja też tak mam pewnie on tez ma laske ale nie może przestać myśleć i gapić się na mnie to leje się po ryju i dalej patrzy ale może się przełamie he he

Gość ooonnaa
skoro byl w zwiazku to czemu mi obiecywal prosil wyputywal znajomych gapil sie???

Gość teleskopppp
wiem ale dalej się łudze

Gość teleskopppp
bo faceci to świnie a my zawsze za dużo widzimy

Gość storczykowa
ja tez sie łudzę :( to żałosne..dziewczyny trzymajcie się :*

Gość ooonnaa
i ja tez sie ludze wciaz..tak obiecuja a potem sie rozmyslaja i wracaja do swoich panienek:(

Gość mala_ambiwalencja
Oznacza to, że brak ci chłopa. Wymyślasz coś, co nie istnieje.

Gość storczykowa
tragiczne :(

Gość teleskopppp
Bo mu nie zależy na was i mojemu na mnie też bo inaczej już dawno by coś z tym zrobił

Gość anitkaaa
Bo sie zauroczyli, to sie czesto zdarza nawet jak jest sie w zwiazku. Wam sie to nigdy nie przytrafilo? A ze przestaja rozbierac wzrokiem i wracaja do swoich dziewczyn to tylko dobrze o nich swiadczy.

Gość ooonnaa
dobrze? najpierw sie zabawia rozkochaja robia nadzieje i wracaja do swoich to dobrze o nich swiadczy? nie sadze a w czym one sa lepsze? w niczym...:P

Gość ooonnaa
przepraszam was ale jestem zalamana:(:(:( placz!

Gość mala_ambiwalencja
Jeśli płacz, to tylko słodkowodny. Nie ma deficytu słonej wody.

Gość anitkaaa
bo to zalezy czy tylko patrzy, czy poza patrzeniem tez robi jakas nadzieje - wtedy to juz tak dobrze o nim nie swiadczy. To moze spytaj takiego czemu on Cie rozbiera wzrokiem, zaproponuj wyjscie na basen to sie wzajemnie napatrzycie a Ty bedziesz wiedziala na czym stoisz :)

Gość storczykowa
onnaaa--> jak ja Cię rozumiem..te spojrzenia,rozmowy,przytulanie... ehh :( wole o tym nie myślec. a tak PS. to ja zaczynam od wrzesnia go podrywac ;]... bo tak na 100% to nie wiem czy ma dziewczyne..sam mi o tym nie powiedział. wiem to od znajomej,ale sie zastanawiam skąd ona to moze wiedziec.. no nic.

Gość teleskopppp
nie przejmuj się tak ja też nonstop rycze ozumie cię najgorsza jest ta huśtawka raz chce raz nie i nigdy nie wiesz na czym stoisz to boli ale musisz zrozumieć nie zależy mu na tobie jakby było inaczej to zrobiłby wszystko żeby z tobą właśnie być wiem jak to boli ale szkoda życia na takiego idiote co nas lekceważy kochana

Gość storczykowa
teleskopp--> mówię sobie tak juz od jakiegos czasu :/