Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana stanem cery

tak wyglada moja cera po 5 miesiacach zakońćenia kuracji

Polecane posty

Gość sibi
no nie ładnie ,po co bierzesz te szajstwo

Gość N_M
a jak wygladala cera przed kuracja??

Gość brzydka królewna
nie było tak źle, może powinnaś odstawić ten lek

Gość sosenka7
moja rada: codziennie rano myj twarz tylko ciepla woda- dokladnie, nastepnie, przetrzyj odpowiadajacym ci tonikiem, odczekaj kilka minut nastepnie spryskaj twarz woda termalna Avene,(pozostaw do naturalnego wyschniecia) potem naloz krem nivea oxygen power zmieszany z kremem AveneCleanance,...wieczorem umyj twarz mydlem dove i powtorka z tonikiem i woda termalna, potem krem nivea tradycyjny z niebieskiego pudeleczka odczekaj 10 min a nastepnie krem Avene-CleananceK, odzczekaj 10 min i na miejsca z wypryskami krem Dr.Krauter (mozna dostac na Allegro) ewentualnie mozesz to zastopic Sudokremem (dostepny w aptece)...............raz w tygodniu oczyszczanie buzki pillingiem+maseczki i ziemi wulkaniczna, raz na 2 tyg kwas migdalowy na twarz,...................na mnie podzialalo, mam nadzieje ze i tobie pomoze, badz cierpliwa i bardzo dokladna oraz regularna w dzialaniu...pozdrawiam

Gość sosenka7
acha do tego odpowiednia dieta (patrz internet "dieta nielaczenia"), pij duuuzo wody i ewentualnie herbate jezeli lubisz i najlepsze soki naturalne (robione wlasnorecznie),(nie z kartonu), marchwiowo-ogorkowy, odstaw tabletki od dermatologa i wiecej do niego nie idz, oczysc organizm a buzka sie poprawi

Gość odstaw to
to wyglada jak uczulenie pij wapno zeby ci to zeszlo

Gość Czy wy potraficie czytać
????? Tam jest napiane "po zakończeniu".

Gość źle to wyglada
:( Współczuje:( Masz możliwość wyszukania sobie innego dermatologa? Jeśli tak to KONIECZNIE!!!!

Gość a skąd jesteś pisz
jesli z warszawy, to jest szansa na piekna twarz

nie nie wyglada to za ciekawie... idz koniecznie do dermatologa... istnieja takie tabletki(one naprawde dzialaja, tylko nie wiem czy akurat na ten rodzaj tradziku) lecz sa drogie, na recepte, przepisywane przez dermatologow... \"aknenormin\" jezeli sie nei myle... mozesz isc do dermatologa dopytac sie o ten lek... jeszcze jak juz ktos wspomnial, mycie twarzy.... kosmetyki z vichy sa bardzo dobre, sama ich uzywam tylko ze sa drogi(nie wiem jaka masz sytuacje w domu z pieniedzmi...) mam nadzieje ze moje rady sie przydadza;) pozdrawiam