Gość blabla. Napisano Czerwiec 20, 2008 mógł by ktos napisac jakie posiłki nalezy stosowac i w jakich odstepach czasowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laluś Napisano Czerwiec 20, 2008 5 posiłków składających sie głównie z białka i co 3 - 3,5 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laluś a konkrety Napisano Czerwiec 20, 2008 daj przykłady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laluś a konkrety Napisano Czerwiec 20, 2008 tak moze byc : rano jajecznica obiad miecho warzywa kolacja :nie wiem:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blabla. Napisano Czerwiec 20, 2008 ja jem tak: 8-jajko na miekko 10-jogurt 13-jabłko 15-musli 17-jogurt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blabla. Napisano Czerwiec 20, 2008 jak dla mnie to i tak za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podjąc leczenie u gina Napisano Czerwiec 20, 2008 to musli z czego? gotowe niewskazane:sporo kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blabla. Napisano Czerwiec 20, 2008 musli?! no własnie są dobre mało kacl nie wiem z czego fitella czy jakies takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie musisz być winna Napisano Czerwiec 20, 2008 gotowe do doopci,lepiej samemu zrobić ,np z platkow owsianych,otrebow i jablka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blabla. Napisano Czerwiec 20, 2008 dobra, a mógl by mi ktos, doswiadczony, mądry w tej dziedzinie napisac mi dobry jadłospis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też na to liczę.. Napisano Czerwiec 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pietrucha 22 Napisano Czerwiec 20, 2008 Sniadanie dwa jakka na miekko ,albo twarozek z maslanka albo kefirem plus warzywa jakie kto lubi,albo musli z jogurtem naturalnym i truskawkami,omlet z jednego jajka z warzywami bez maki,pieczywo z pelnego przemialu z poledwica sopocka i duzo warzyw 2sniadanie jablko,koktail z kefiru i truskawek albo malin,sałatka owocowa obiad ryba,mieso,soja,oczewica,ryz ciemny,kasza gryczana z warzywami gotowanymi albo z patelni podwieczorek kefir,jogurt naturalny albo maslanka,mozna zrobic sobie ala chlodnik oczywiscie jak ktos lubi,orzechy migdaly kolacja sałatka z tunczykiem albo serem feta,albo mocarella z pomidorami,moze byc tez twarog z warzywami,ryba po grecku, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pietrucha 22 Napisano Czerwiec 20, 2008 najlepiej jesc 5posilkow w odstepach mniej wiecej co 3godz,nie popijac w treakcie jedzenia,ani przed ani po,mysle ze pol godziny przed i po bedzie wsam raz:)duzo herbaty czerwonej zielonej i wody niegazowanej 2litry,minimum;)nie pic sokow słodzonych,nie jesc rzeczy wysokoprzetwozonych ani nic co ma wysoki IG ziemniakow,bialego pieczywa,bananow,wedlin(tych tanich;),pasztetow,słodyczy,margaryny itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pietrucha 22 Napisano Czerwiec 20, 2008 Bialko pomaga w schudnieciu ale tez nie mozna z nim przesadzic,najlepiej tak 1,5gr na kilogram masy ciala,chociaz zalecaja nawet 2gr ale ja juz bym bala sie o moja watrobe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blabla. Napisano Czerwiec 20, 2008 dzieki wielkie! a co z kakao? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pietrucha 22 Napisano Czerwiec 20, 2008 kakao oczywiscie ze mozna duzo magnezu i poprawia prace mozgu;)!!Radzilabym tylko kupowac kakao takie nie słodzone,zwykle w proszku i ewentualnie posłodzic słodzikiem:) troche cynamonu i super napoj!!I jak juz to z mlekiem 0,5%tl albo z 2%tl ale pol na pol z woda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach