Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infekcja

Infekcja

Polecane posty

Gość infekcja

czesc dziewczyny. Dopadla mnie jakas obrzydliwa infekcja. Piecze tak ze nie moge wytrzymac. Pochwa jest opuchnieta i zaczerwieniona. Pokrywa ja bialy grudkowy nalot... Ten piekacy bol jest nie do wytrzymania. Ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie... Nie wytrzymam do tego czasu. Czy moze ktoras z was ma jakis pomysl jak przetrwac? przemywanie rumiankiem nie pomaga...

Gość infekcja
to na pewno. Ale farmaceuta nie zawsze ma pojecie.

Gość sdgsf
mozesz miec grzybice pochwy idz do ginekologa

Gość bo pewnie wie
póki co do apteki po AZUCALEN. według przepisu z buteleczki po każdej wizycie w toalcie rób głębokie płukanki. Przyda sie też irygacja przysznicem. Do poniedziałku powinno złagodzić, ale wizyta u gina konieczna

Gość bo pewnie wie
jeśli AZUCALENU nie będzie, to kup Azulan i wyciąg z nagietka w kroolach i zrób mieszankę pół na pół

Gość gd nmgdhmndgh
AZUCALEN jest tez na grzybice pochwy? bo w opisie jest na zapalenia bakteryjne i uplawy...

Gość gd nmgdhmndgh
????????

Gość bo pewnie wie
a grzybica to nie bakterie? A co niby?

Gość bo pewnie wie
ponadto grzybica to tylko przypuszczenie, bo przecież nie lekarz to stwierdził, tylko my. Rumianek i nagietek złagodzą swędzenie i pieczenie, a do lekarza i tak wysyłam przecież...

Gość madziatttttttttttt
farmaceuta dysponuje niewielka ilością leków,króre może wydać bez recepty,lepiej do lekarza

Gość baaloo
Hej, stary temat ale mi pasuje... od jakiegos czasu mialam (miesiac?) mialam grudkowate("kulkowate") uplawy, nie pieklo, zapach byl normalny. Biore tabletki Novynette, wczoraj skonczylam 7dniowa przerwe, ale w momencie kiedy skonczylo mi sie plamienie z odstawienia, zaczelam czuc dziwne pieczenie, grudek jest wiecej niz poprzednio (bezwonne), lekki bialy 'nalot na bieliznie... domyslam sie ze to pewnie jakas infekacja ale dzisiaj zaczely mnie pobolewac jajniki, to raz dwa dostalam biegunki (nie ostrej)... i wlasnie mnie to tak zastanawia... miala ktoras podobnie?