Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama poszła

jakie macie pralki?

Polecane posty

Gość przyszła mama poszła

czy pralki na 4.5, 5 kg Wam wystarczjaja przy malych dzieciach> czy tylko duze chodza w gre?

Gość mama smoka
mi spokojnie wystarczała taka pralka od samego początku. Dziecko ma 3 lata i nadal nie czuję potrzeby aby pralka musiała być większa. Nasza rodzina to 2+1

Ja mam 3,5 kg. Rodzina 2+2. Ja piorę ciuszki kolorystycznie i nawet nie zawsze się cała zbierze ( np różu, czy pieluch) to wstawiam na 1/2 wsadu.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja szukam cichej pralki macie jakas godna polecenia

Bosch ma super pralki... Jak będziemy bardziej przy kasie to sobie taką sprawimy :) A na razie mamy chyba Ardo taką cieńką, chyba na 3,5kg... Starcza spokojnie, ubranka Łucji piorę osobno i czasem tydzień muszę zbierać by ją zapełnić. Jedyny minus: nie mogę w niej ciężkiej grubej kapy uprać.

Gość no cóż ...
Candy 5 kg, ładowana od przodu, ale głędoka na 40 albo 42 cm , nie pamiętam dokładnie na ile :o mamy jedno dziecko i wsytarcza w zupełności, bardzo dobrze pierze, niestety głośno wiruję i 2 miesiące po upływie gwarancji spalił się silnik :( więc generalnie zraziłam się do Candy

Bosh jakis tam, 4,5 kg. Zakochana jestem w tym sprzęcie po latach złomu:) Mogłaby byc większa czasem, do prania jakichs kocy itp., ale generalnie jest nas trojka, ubrań nie mamy nie wiadomo ile, więc często nawet jej nie zapelniam. Polecam!