Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyppo

dziewczyny, jak reagujecie na podryw?

Polecane posty

Gość ofe rma
ale jesteś też przewrażliwiona na swoim punkcie. a nie każdy jest taki wyrozumiały jak ja, o tym to cię mogę zapewnić.

Ofrma ile razy mam tłumaczyć ze jestem emocjonalną osobą. Pisze to co w danej chwili mysle i czuje.Kafe to kafe,ludzie których tutaj znam z Nicków lubie,ale skoro nie pasuje do nich,trudno nie bede pisać czegoś czego nie czuje lub nie rozumiem.Proste. Nikomu nie powiedziałam o co poszło z Justyną,ona chyba tak. Nie napisałam na nikogo złego słowa,ale to ja jestem be. Tak jestem przwrazliwiona na swoim punkcie,jak kazdy ale ja sie do tego przyznaje,bo mam świadomość tego ze nie jestem idealna.

Gość Przypadkowo ale tez zabiore gl
Przypadkowo ale tez zabiore glos. Można podchodzic emocjonalnie do wielu spraw, ale złoszczenie się bo ktoś powiedział coś niezgodnie z moim zdaniem to druga sprawa. Nawet najbardziej wyrozumiała osoba nie wytrzyma tego w dłuższym czasie. Musisz to sobie zapamietać. Można raz ustąpić, dwa, ale za każdym razem ta wyrozumiała osoba będzie tak robiła, bo zatraci swoje ''ja'' Nie wszystko jest zawsze po naszej myśli. Trzeba to zaakceptować, przemilczeć a nie wściekać się.

Gość Przypadkowo ale tez zabiore gl
''Pisze to co w danej chwili mysle i czuje''''nie bede pisać czegoś czego nie czuje lub nie rozumiem'' Pisać co czuje się jest wskazane. Ale należałoby zachować przy tym troche wyczucia i pomyśleć, że nie tylko JA jestem na kafe, nie tylko moje zdanie jest tu ważne, że inni mogą poczuc się urazeni. Pozdro 🖐️

Gość ofe rma
ale jest granica po przekroczeniu której "emocjonalna" staje się "histeryczna" więc nie warto przeginać.

Gość nerwowa jestes widac
Skąd meżatka w trakcie rozwodu czy też nie, mająca dzieci, dziecko ma czas na przesiadywanie na forum? Czy te pociechy sa zostawione same sobie? Skąd czas na przesiadywanie na gg. Ja co niektóre osoby widzę tu niezaleznie od pory dnia. Zagladam rano - są, zaglądam popołudniu - są.Dzisiaj sobota - są.

I to mi sie podoba na forum,jak juz nie ma żadnych arumentów to tekst-- Skąd meżatka w trakcie rozwodu czy też nie, mająca dzieci, dziecko ma czas na przesiadywanie na forum? a wiec 1 męzatka mieszka sama,a dziś mąż wziął dziecko do siebie na dwa dni wiec bede smecić i tesnić 2 dziecko ma 10 lat wiec woli towarzystwo kumpli niż łazenie po parku z mamusią ja sie nikogo nie czepiam ile kto siedzi na forum,co wypisuje,jesli problem tyczy mnie to reaguje nie umiem sie podlizywać to jest chyba problem Tamari

Gość beautyhappy because
mam chlopaka. jak ktos mnie podrywa w sposob malo dozwolony wg norm, to daje numer mojego chlopaka, ale nie zdradzam tego podrywaczowi. usmiechnieta, zachecajaca- mila. on nie jest zbytnio uprzejmy dla facetow, ktorzy dzwonia i pytaja o mnie, ktiory chlopak bylby? faceci powinni pytac o to, czy dziewczyna ma kogos, czy nie. inaczej podanie prostopadle- spalony.

Gość ofe rma
każdy kto ujawnia się publicznie podlega jakiejś tam ocenie. nie ma innej możliwości. ale czy ja napisałem o tobie coś złego? no i właśnie, to tylko forum, nie ma co się za bardzo przejmować.

Nie napisałeś o mnie nic złego. to tylko forum nawet kawał wymysliłam DLACZEGO W WEEKEND JEST MAłO CZARNYCH NICKóW NA KAFE? --BO UDAJą ZE GDZIEś WYSZLI I PISZą NA POMARAńCZOWO:p miłego dnia

Gość hyppo
ale zafyliscie topik ... beautyhappy because - chyba zartujesz??!!?? Czesc, masz chlopaka? Bo chcialbym cie poznac ... co za bezsens

Gość Maruchaaaaa
Oczywiście pierwsza i właściwie najważniejsza sprawa to to, jak facet wygląda, czy jest mniej więcej w moim typie. I nie chodzi o to, żeby był jakiś superprzystojny (metro mnie wręcz odrzucają), ale jak jest ode mnie 20 lat starszy, 50 kilo cięższy, ubrany jakoś dziwnie, no to choćby nie wiem co, jest skreślony. A jak gośc jest skreślony, to, jeśli wychodzi od razu z jakąś propozycją, mówię grzecznie, że niestety nie mogę, a jeśli zaczyna od bajeru, to równie grzecznie go zbywam. Ale jeśli gosć jest w miarę choć fajny lub bardzo fajny, to oczywiście wszystko zależy od tego, co powie. I tu nie ma jednej szkoły, ale przede wszystkim odpuśćcie sobie wszelkie utarte teksty i gierki, postawcie na naturalność - dlaczego podrywacie tą dziewczynę? Bo jest ładna, wygląda na sympatyczną, ma piękny uśmiech i to jej można powiedzieć. Można rzucić jakimś inteligentnym tekstem, cokolwiek. Ale przede wszystkim spróbować. Co się stanie, jak się nie uda? Najpewniej tej dziewczyny już nie zobaczycie, to co Wam szkodzi?

\" Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) no to chyba logiczne, że żaden szanujący się facet nie będzie rżnął całe życie jednej dziury ... a poza tym uważam, że Kartaginę należy zburzyć Zadbaj o bezpieczeństwo Imperium! O każdym zakłóceniu porządku publicznego informuj w najbliższych barakach Oddziałów Śmierci. to JA http://tnij.org/to_jaa \" Widzę że chcesz udowodnić że jesteś niewierny:P.A w ogóle babki jakieś spaczone są bo mnie wnerwiają zwykle jak próbuję jakąś zaczepić:O.