Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka30

sposoby na sprawdzenie faceta

Polecane posty

Gość kajka30

Jakie są Wasze sposoby na sprawdzenie lub kontrolowanie faceta. Sprawa u mnie wygląda tak,że podejrzewam,że mój facet zaczął z się z kimś spotykać...zawsze miałam do niego zaufanie i nigdy nie przyszłobymi do głowy,żeby robić takie rzeczy jak go pilnować,sprawdzać ale teraz musze.Doradźcie jak mogę się upewnić czy mam racje z moimi podejrzeniami.Oczywiście nie chce ,żeby się dowiedział o moich poczynaniach a narazie nie zapytam go bo czuje,że nie powiedziałby mi prawdy(ma wiele koleżanek i z jedną się spotyka coraz częściej i jak jest na spotakniu z nią nie odbiera tel ode mnie albo nagle ma rozładowany..to pierwsze dowody na to,że moze cos ukrywac)

nie odbiera tel. od ciebie jak jest na spotkaniu z jedną z koleżanek? oczywiście że powinnaś się zaniepokoić. nie ma sensu sprawdzanie i doszukiwanie się bo to zacznie wykańczać cię psychicznie a to przełożey się na to że on zacznie zauważać u ciebie zazdrosne zachownie :) po prostu powiedz mu co zauważyłaś i zobacz na jego reakcję. jeśli się mocno zirytuje-masz odpowiedz :) mój były tak się irytował jak pytalam o brakt kontaktu.. juz nie jesteśmy razem,nie wiem jak teraz ale wiem że wówczas spotykał się z kimś :)

Gość real1
trwały zaiazek powinien opierac sie na szczerosci ,zaufaniu i miłosci, jesli twój facet kombinuje to łatwo to wyczuc ,czesto jednak nie dopuszcza sie do głowy najgorszej wersji zdarzen dlatego osoba zdradzana dowiaduje sie zawsze ostatnia,pozostaje tylko upewnic sie( znalezc dowód przestepstwa)no chyba ze to jest chora zazdrosc spotegowana przykrymi doswiadczeniami z przeszłosci ale na moje oko facet przynajmniej kombinuje...

Gość real1
sorki za bład \"związek\" :)