Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CIĄŻA CZY NIE????

Polecane posty

Witam! Mam pytanie czy mozliwe jest zebym była w ciąy, jeśli kochałam się z moim chłopakiem dzień przed okresem (okres dostałam 1 dzien po stostunku-normlane krwawienie)), co prawda dostałam go troche wczesniej (2-3) dni, ale to zapewne dlatego, że zminiłam klimat i byliśmy nad morzem a normalnie mieszkam w górach.po powrocie jedyny objaw jaki nie daje mi spokoju to bolące jajniki, a raczej lewy, ból ustał po tygodniu, mam wrażenie ze ból spodowowany jest przyziembieniem , poniewaz wieczorami chodziłam w sandałkach a pogoda była srednia, czesto marzły mi nogi. zaznaczam ze stosunki były przerywane bez zabezpieczenie, czy jest mozliwe zebym dzien przed okresem zaszła w ciaze przy stosunkach przerywanych?

Gość niemozliwe raczej...
ale zrób test to sie przekonasz my nie wróżki

JEJKU NIE STRASZCIE MNIE AZ MI SIE CIEMNO PRZED OCZAMI ZROBIŁO

ja mysle ,ze nie jestes zwlaszcza ,ze stosunek przerywany! ale na wselki zrob test ciazowy ok 10-13 dni od stosunku

szybka_odpowiedz-> możesz mi powiedziec cos więcej co jej powiedział ginekolog dlaczego tak sie stało, przeciez to okres niepłodny, a pozatym sperma nie dostała sie do wnetrza pochwy

hop

jak myślicie, nikt sie juz nie dozywa :[

Gość ktosssssmadryirozsadny
A skąd ta pewność,że niepłodny. A co jeśli owulacja się przesunęła wskutek zmiany klimatu, pogody itp. ? Teoretycznie niepłodny dzień, bo tuż przed okresem, ale.. no właśnie ALE.. nie wiesz czy owulacja będzie w połowie cyklu-normalnie,czy może się przesunęła. był to seks przerywany-więc możesz być spokojniejsza,ale nie spokojna;P więc czekaj cierpliwie i zrób test,dla pewności 2 a na przyszłość pomyśl może o pigułkach?