Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Poratujcie....

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec

Pol roku temu bylam na wycieczce w Turcji wraz z rodzicami i mlodsza siostra,ja mam 21 lat. Juz pierwszego dnia poznalam chlopaka, Turka pracujacego w hotelowym sklepie, co wieczor spotykalismy sie na piwie, rozmawialismy do pozna, nic sie miedzy nami nie wydazylo, ale ostatniego wieczoru przed moim wylotem do Polski on mnie pocalowal,nie bronilam sie bo sama bardzo tego chcialam, bylo magicznie, chlopak jest mlodszy ode mnie o dwa lata, ale jest cudowny, dal mi swoj numer tel i maila, piszemy do siebie codziennie,wymienilismy sie fotkami, ludzie chyba sie zakochalam, tak straszliwie za nim tesknie, ze az serce mi peka, rodzice sa przeciwni jak najbardziej zwiazkowi z Turkiem, dlatego nie moge poleciec do niego, ale nie wiem czy nie uciekne, tak mnie do niego ciagnie, chcialabym zapytac was moi drodzy, czy ktos kiedys byl w zwiazku z Turkirm, czy moze tak jak ja poznal na wakacjach i korespondowal z nim. Nie wiem co zrobic, moze poczekac na rozwoj tej sprawy. Maile i sms pisze przeslodkie, ze teskni, ze rzucilam urok na niego, ze kazdego dnia bedzie czekal na moj powrot, codziennie rano dosaje sms : dzien dobry, jak sie masz moja princes a na wieczor zyczy mi slodkich snow i dobrej nocy, trwa to juz dosc dlugo i nie wiem co o tym myslec, pol roku to szmat czasu, jezeli by mu nie zalezalo by nie pisal, bo tak co on ma z tego, ze czyta tylko moje slowa.Podpowiedzcie cos prosze

Gość fdssfghdss
haha on ma tam setki takich jak ty, daj sobie spokoj :D

Gość wiosenna mgla
Moja kolezanka byla na wakacjach w Turcji i tam kazdy Turek wyznawal jej miloscv po 5 minutach mimo, ze byla ze swoim faceci. Turasi rozdawali swe wizytowki na prawo i lewo kazdej blondynce. Ona przyjechala z chyba 20 takimi wizytowkami. Jesli bylas w typowo wakacyjnej miejscowosci to watpie by ten twoj Turek specjalnie dla ciebie zachowal wstrzemiesliwosc. Tam przeciez non stop przewijaja sie jakies turystki a oni maja duzy temperament. co do codziennego gadania to co jego to kosztuje? moja znajoma z jakims tunezyjczykiem mailowala tak przez dwa lata a potem kontakt umarl smiercia naturalna. Moze sie myle ale ja bym sie na twoim miejscu za bardzo nie nastawiala na wielka milosc.

Gość nie wiem co myslec
Wlasnie tez tak slyszalam, ale tak ciezko wyrzucic mi go z serca, ale po co oni tak postepuja, jaki maja w tym zysk, ze pisza z laska pol, rok czy dwa lata, ne moge tego zrozumiec.Musze tam poleciec i to wyjasnic, bo wiem ze go kocham!!

Gość jestem z miasta - to widac
a po jakiemu gadaliscie?

Gość nie wiem co myslec
tak bylam w typowo turystycznej miejscowosci, ale byl to malutki hotelik, a tak marginesie, nie jestem blondynko z niebieskimi oczami.

Gość nie wiem co myslec
gadalismy po angielsku, tureckiego nire znam, a on mi wczoraj napisal ze dla mnie nauczy siue jez polskiego i ze przyjedzie do mnie jak juz troche bedzie umial mowic wlasnie po polsku

Gość nie wiem co myslec
A czy jakas dziewczyna moze jest w zwiazku lub byla z Turkiem, jacy oni sa, bo slyszalam, ze lepiej z daleka.Ale na poczatku jest slodko.

Gość wiosenna mgla
nie wiem co myslec--- ja wyrazilam tylko swoje zdanie. To, ze nie jestes blondynka nic nie oznacza, moja kolezanka ta co dostala 20 wizytowek tez nie byla blondynka a do tego byla ze swoim facetem. A oni mimo tego byli caly czas nachalni. Zreszta niezaleznie od jego intencji zastanow sie nad mozliwoscia rozwoju takiego zwiazku. Co z tego, ze az pol roku ze soba piszecie? Ale nie widzicie sie, nie mozecie sie spotkac, razem wyjsc, razem cos zaplanowac. Jaka z tego masz przyjemnosc? Nastepny raz co go zobaczysz bedzie moze teraz na wakacjach, znow przez pare dni powzdychacie do siebie a potem caly rok bedziecie tylko ze soba pisac.

Gość Zaświergolona od -n lat
A mnie taki "zostawił wizytówkę" i od wielu, wielu lat nie żałuję! Dobrze, że wybrałam się tam ponownie... i ponownie... i ponownie... Teraz to już nie ma znaczenia, gdzie - ważne, że RAZEM :-)! Pozdrawiam serdecznie!

Ludzie, ja ludzie! Co za różnica czy Turek, Polak czy Samoańczyk? To zależy od człowieka, od charakteru, od rozumku :-). Ja nie żałuję, ani mojej miłości, ani paru przyjaźni.

a teraz zyje w haremie i nie przeszkadza mi, ze moj maz bzyka tez inne zony. w koncu w turcji to legal.

Nie podszywaj się, nie żyję w haremie idiotko (zazdrosna, zawistna kretynko). Od kiedy to w haremie popaprańcu miałabym dostęp do Internetu? Ech żal z takimi debilkami.

Zazdroscisz mi tego, ze jestem z Arabem i masz racje bo miec faceta Araba a do tego jak to jeszcze Turek to wielki zaszczyt dla kobiety i nie kazda moze sobie pozwolic by na taki luksus by zyc z wielkim sultanem i jego czterema zonami. Mnie wszystkie kolezanki zazdroszcza tego, ze mam Turka.

Gość nie wiem co myslec
A wiec myslisz, zeby pojechac do niego???Sama nie wiem,kurcze, z jednej strony tesknie za nim i chcialabym byc teraz z nim a z drugiej boje sie tam jechac sama, nie wiem co mnie tam czeka, moze on wogole nie chcialby ze mna rozmawiac, on wie ze trudno mi bedzie wrocic do turcji ponownie.Ehh jakie to zycie jest pokrecone, tak mi ten turek zawroci w glowie, ze nie interesuja mnie wogole polscy faceci, nie wiem co robic.

Gość czarna woda
Mojej znajomej podobna znajomosc z arabem wyjela chyba z dwa lata z zyciorysu. Normalnie rozesmiana i zwariowana dziewczyna przemienila sie z komputerowa maniaczke, spedzajaca czas na "czatowaniem" z ukochanym i ogladaniem sie w kamerce. Zawalila rok na studiach, wyleciala z pracy bo zamiast pracowac klikala z tym arabem, zawalila tez znajomosci bo nagle przestala wychodzic z domu. normalnie az zal bylo na nia spojrzec. Ta pozal Boze sie znajomosc trwala z dwa lata, a potem facet olal ja cieplym moczem i zamilknal. Co wy widzicie w tych arabusach? Oni maja na peczki takich naiwnych turystek. Poza tym jak pisala wiosenna mgla: co moze ci przyniesc znajomosc, gdzie widujecie sie raz na ruski rok? Pol roku pisania pisania...Ja po pol roku z moim facetem juz wspolnie podrozowalismy, pomieszkiwalismy razem, mielismy wspolne plany BYLISMY (nadal jestesmy) RAZEM!!!! Nie rozunmiem takich znajomosci i nie chce nawet probowac.

Gość Sarasss11
Moim zdaniem powinnas pojechac i sprawdzic na czym stoisz bo ta sprawa nie da ci spokoju. Radze wykupic jakas zorganizowana wycieczke chocby na tydzien pod opieka rezydenta powinnas czuc sie w miare bezpiecznie gdyby cos nie wypalilo , a przynajmniej bedziesz miec wakacje.

Gość mkkopwojd
a ja mysle że lepiej zeby on przyjechał....jak tak bardzo tęskni to niech on przyjedszie i juz a ty sie nie wychylaj bo nie wiadomo co cię tam czeka

Gość czuje sie rozdarta
droga< nie wiem co myslec> ja jestem w podobnej sytuacji (zalozylam nawet temat na kafe), u mnie jest ta roznica, ze pisze ze "swoim" arabem dopiero tydzien, ja mam od 6lat meza, dwie corki, fakt w moim malzenstwie od zawsze wialo chlodem zreszta zapraszam do przeczytania mojej historii http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3769655 Ale ja wiem ze to nie milosc tylko zauroczenie i do tego chwilowe, bo teraz wiem ze nie chcialabym byc z tym Turkiem, dzieki temu troche inaczej patzree na swoje malzenstwo, apopisac sobie mozna :)

Gość nie wiem co myslec
Ale moi rodzice by mnie chyba ubili jakby sie dowiedzieli ze on ma do mnie przyjechac, w sumie racja dlaczego to ja mam leciec do niego, ezeli mu tak zalezy niech on przyleci, ale on nawet nie wspomni, tylko pyta kiedy ja wroce spowrotem.Napisze mu wieczorem, ze moze by on do mnie przyjechal, ciekawe co odpisze. Do czuje sie rozdarta, widzisz ty masz inna sytuacje troszeczke, piszesz ze juz ci tak na nim mocno nie zalezy, a mi zalezy cholernie i chcialabym z nim byc, ale boje sie rozczarowania, cholernie sie boje :(

Gość Sarasss11
Ale wiesz napewno Tobie ejst latwiej pojechac do niego niz jemu do Polski. Raczej nie organizuja tu wycieczek wiec gdyby przyjechal bylby zadny tylko na twoja łaske, moze tez ma obawy , napisz co ci odpisal potem

Gość nie wiem co myslec
Napisalam mu w smsie ze moze on by do mnie przyjechal, a on na to ze bardzo chetnie i zebym mu napisala kiedy najbardziej mi pasuje, teraz to juz troche sie boje, ze przeciez tak jak ktos tu napisal on bedzie zdany tylko na mnie, bedzie musial u mnie spac, beze mnie nie poradzi sobie, wiec teraz juz nie wiem czego ja chce, chyba poszukam jakiejs taniej wycieczki i polece do niego zobaczymy co z tego wyniknie.

Gość nie wiem co myslec
tak wiem to ale on ma dopiero 19 lat, nie sadze zeby byl takimpodrywaczem

Gość hmhmhm
Coz ci doradzic dziewczyno...araby to straszne podrywacze im staje na widok praktycznie kazdej laski, ale jak piszesz twoj jest mlodziutki, moze jeszcze wcale nie zepsuty, chociaz ja bym tam turkom nie ufala.Zrob tak, jak ci serce podpowiada.

Gość ejbisi
O rany aż mi wstyd że Polki są takie naiwne! Przecież oni już mają doskonale obcykane te wszystkie bajery i czułe słówka na kobiety. Wiedzą że Europejki nie są specjalnie adorowane przez facetow ze swojego kraju - nikt na nie nie gwiżdże na ulicy, rzadko sie kobiete zaczepia na ulicy itp - a niektore baby są tego spragnione i nagle są w szoku że ktoś je ubóstwia i adoruje. Przecież to chodzi wyłącznie o seks, a to że z wami pisze maile to co mu zależy, może go to rajcuje że ma tyle "koleżanek" w całej Europie, a nuż któraś wróci do jego miejscowości i wtedy będzie miał darmowe pykanko. PS. Nie wiem po co się tu produkuję bo i tak nie zrozumiesz i będziesz musiala sie przekonać na własnej skórze a wtedy już będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów "jaka ja byłam głupia".

Gość narzeczona turka
mimo ze sama jestem z turkiem i jestem bardzo szczesliwa i zadna krzywda mnie z jego strony nigdy nie spotkala to przychylam sie do wypowiedzi niektorych przedmowcow zebys uwazala. Niestety jest taka tendencja, szczegolnie w turcji, ze chlopaki bardzo chca sie wyrwac do krajow UN i gwarantuje im europejska narzeczona. Wielu z nich probuje z kazda napotkana turystka, poczytaj o tym, w necie jest tego masa. Musisz go najpierw lepiej poznac. Z tego co piszesz to slabo sie jeszcze znacie. Moze sproboj zaproponowac mu (tak dla podpuchy), ze ty przeniesiesz sie do turcji i przyjrzyj sie jego reakcji. Poza zagrozeniem ze probuje cie wykorzystac aby zdobyc wize, to zadnych wiekszych nie widze. Jezeli nie pochodzi z ortodoksyjnej islamskiej rodziny, a takie w turcji trudno spotkac to bedzie tak jak z kazdym innym facetem.Albo wyjdzie albo nie. I tak dla informacji co niektorych ignorantow na tym poscie to w turcji mieszkaja turcy i kurdowie a nie arabowie a poligamia jest tam prawnie zakazana, wiec o haremie nie ma co marzyc. powodzenia.