Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Jak zmienić swoje życie ?

Polecane posty

Mam dość pustki i nudy w moim życiu, mam 21 lat. Chciałabym \"rozwinąć skrzydła\", bawić się i czerpać z życia, jednak nie mam zbyt wielu znajomych. Kumpelki z roku wróciły do swoich domów, jesteśmy z różnych miejscowości, a znajome z mojego miateczka też \"wybyły\";) Całe życie byłam grzeczną i pilną dziewczynką, ale marzę o innym życiu. Nie jest łatwo się teraz wyrwać z tego wizerunku. Oczywiście próbuję, zawsze budziło to zdziwienie otoczenia, np. gdy zaczęłam się malować ;) Do tej pory tzrymałam się z osobami podobnymi do mnie. Nie jestem brzydka, czuję, że mam potencjał, może odwagi trochę za mało.. Nie chcę się uzalać, nie o to chodzi, może znajdą się tu osoby z podobnymi zamiarami.

Gość aha no
to zmienić otoczenie albo wyjechać gdzieś na trochę

Gość Do Katherine
mam ten sam problem jakbym czytała swojego posta ;) też chce zmienić swoje życie , zaczełam od wizerunku .. z bladej szarej myszki ..zrobiłam się modnie ubraną blondynką ;))) to pierwsza zmiana teraz czas na otoczenie a troche trudniej z tym..

Gość ĘĄ
Wygląd (modne ciuchy... oglądnij parę stacji telewizyjnych o modzie itp. makijaż ale nie w stylu Dody tylko taki ładny stonowany... sexowny ale nie za bardzo wyzywający) to raz... Dwa to starzy kumple których na pewno jeszcze trochę zostało. Trzy to pewnosc w siebie... Nie ma rzeczy niemożliwych...

Do Katherine > Dokładnie o to chodzi. Gdy się zmieniłam wizualnie, był mały \"szok\", to wymagało odwagi, ale przestalam się przejmować zdaniem innych, choc napewno były plotki, jak to się zmieniłam i \"rozszalałam\" :O z czasem zaczęło mnie to nawet bawić... Mam wrazenie, ze wydaje się ludziom niedostępna lub wywyzszająca się, a gdy probuję się zblizyc i z nimi rozmawiać są zaskoczeni, ze jestem \"normalana\" ;) Trudno wkręcić się do jakiejs paczki, sami wiecie...

Gość Do Katherine
właśnie cieżko się wkręcić do jakiejś paczki :o przecież sama nie pójde do pubu i nie zaczne pić piwa czekając z nadzieją poznania kogoś :o pfff na necie nie chce poznawac nikogo ( chodzi o jakieś portale ) eh

Gość demux
no wlasnie, jak to zrobic?? bo ja tez sie zastanawiam od jakiegos czasu i nic sensownego nie wymyslilam... a chcialabym czerpac z zycia pelnymi garsciami. tylko jak tu samej isc o pub-u czujabym sie mega glupio !

a wiecie co ? ja wciąż probuję i niedawno zaciągnęłam i ublagalam brata na dyskotekę, ktoych on juz niby nie lubi :DDDD Ma 24 lata, przyjechał zmęczony z pracy, prawie płakałam, aż tata go zaczął namawiać :DDDDD Powiedziałam, ze zapłacę za jego wstęp i postawię piwo :D, wykąpał się no i poszliśmy, zostalismy do konca :D Owszem poznalam nowych ludzi, ale w większosci przyszli ze swoimi polówkami... Hahahaha xD No, ale to było iraczej incydentalne "namówienie", przeciez nie będę go wiecznie błagać ;) :O

Gość CheNelly777
A co jest złego w byciu porządną dziewczyną? Wolę to niż być lafiryndą..

Gość Do Katherine
a skąd jesteś to pójdziemy razem ? heheh :P :P no ja brata nie mam, jestem jedynaczką 😭

Gość skad jestes

A kto tu mowił o byciu lafiryną :O:O:O:O ?!!! Mam 20 lat, poprostu nie chce siedzieć i zamulać w domu :O

Gość Do Katherine
skąd jesteś;>

Gość Do Katherine
no niestety daleko ,śląsk

Kurcze Katherine, dobiłaś mnie 😭 W tym roku zaczynam studia i na razie moje życie to totalna nuda, jeszcze niedawno pokłóciłam się z koleżanką i nie mam nawet z kim wyjść :O I miałam nadzieję, że te studia coś zmienią, poznam nowe osoby i może... A widzę, że to nie jest takie pewne...buuuu :(:( Ponoć ten kto na studiach nikogo nie pozna to może postawić sobie krzyżyk :(

"Ponoć ten kto na studiach nikogo nie pozna to może postawić sobie krzyżyk", a to niby dlaczego ? Czy ludzi, faceta mozna poznac tylko na studiach :O ?

Nie, ale w moim przypadku to raczej ostatnia szansa, bo potem większość ludzi jest już zajęta i zostają tylko sieroty, których nikt nie chce:O

Wiesz, tak często faktycznie bywa, ale to nie jest reguła, a na sile i tak nie ma sensu. Może nie będzie tak źle :) Trzymam kciuki :)