Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzkodaMiJej

czy możliwe zeby ladna, fajna, i mądra dziewczyna

Polecane posty

Gość tacy ludzie tez istnieja na sw
iecie

Gość /dziwne
naprawde szkoda wam takich ludzi

Gość mi szkoda ich
dziewczyno co masz 30 lat nie rob tego moze jeszcze przed tobą wielka milosc a ty chcesz zycie konczyc w przez takie glupoty??????????????????????

no ja zanim poznalam mojego faceta chcialam sie zabic. nawet to zrobilam tylko mnie odratowali XD nie wiedzialam, ze takiego faceta spotkam:D

Gość ofe rma
ja pieprze, ale wy głupoty gadacie. wy narzekacie, to co ja mam powiedzieć. żadna kobeta w życiu się mną nie zainteresowała, nigdy nie zaznałem nawet żadnej namiastki miłości czy czułości i co, mam się iść powiesić z tego powodu? chyba oszalałyście. za duzo o bzdurach rozmyślacie. ludzie nie mają rąk, nóg i zyją, i nie poddają się a tu zdrowa młoda kobieta chce się zabijać bo "miłości" nie może znaleźć. zapewniam cię że twoje życie mogło się potoczyć dużo gorzej.

Gość mi szkoda ich
ofe rma masz racje a co mają powiedziec ludzie chorzy na raka oni nie mają szans a chcą zyc..dziewczyno polecam wizytę w centrum onkologii to ci szybko przejdzie jak zobaczysz tych wszystkich ludzi...owszem powiesz a oni maja rodziny ty nie masz .ale moze to jest tez twoja wina a nie miej pretensje tylko do losu ,najlatwiej sie zabic a trudniej zyc i jak to Piasek w takiej piosence spiewal,,a wszystko trzeba przezyc cios i cud...zastosuj sie do tego..a moze za te pol roku juz bedziesz szczesliwą kobietą z facetem a moze i brzuszkiem;-)pozdrawiam

no jak sie nie ma innych problemow to sie te male wlasne problemy duze wydaja. ja np nie moglam zyc z tym, co mi ktos zrobil, z tymi wieloma rzeczami jakie mi ktos zrobil, a ktos kto nie przezyl tego co ja moze miec traume, bo nie moze znalezc milosci, no coz depresja to depresja obojetnie jakie sa jej powody

Gość irinaNNNN
No ja ją rozumiem bez uczucia miłosci jest dennie ,każdy chce być kochany ale hmmm zabijac się że nie ma miłosci rozumiem jakiś zawod miłosny ale tak bez dziwne :D

Gość ofe rma
"No ja ją rozumiem bez uczucia miłosci jest dennie" za to na przykład życie na wózku czy niewidomego to sam ubaw. czy oni wszyscy powinni się wytruć?

Gość irinaNNNN
ofe rma A CO SUGERUJE TWOJ NICK ,CZEMU UWAZASZ SIE ZA TAKIEGO POKRZYWDZONEGO????

Gość ofe rma
a skąd pomysł że ja się za pokrzywdzonego uważam?

Gość NOBODYJUSTME
WIECIE, CZASEM LEPIEJ BYĆ SAMOTNYM NIŻ SAMOTNYM WE DWOJE,....TAKIE WEGETOWANIE OBOK KOGOŚ JEST GORSZE NIŻ BYCIE SAMYM. DZIEWCZYNA MOŻE ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWĘ I NIE STARA SIĘ SIEBIE UNIESZCZĘŚLIWIĆ.

Gość tooooooooooooooojaza
trudno jest bez milosci fakt