Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariuszzzz

Czy powinienem coś odpisać?

Polecane posty

Gość dariuszzzz

Jednego dnia wyzywa mnie od najgorszych głupków itp, a następnego dnia napisała do mnie, że przykro jej, że tak cierpię, że dobrze rozumie mój ból i przeprasza mnie za wszystko. Czy powinienem odpisać? Choćby to, że wszystko będzie dobrze, albo, że jest dla mnie ważna? Czy też pozostawić ją z tym na dłuższy czas (tygodnie, miesiące)?

Gość no to zależy od powodów
wyzwania cię od głupków jak coś przeskrobałeś to teraz nie baw się w głupie gierki i ciche dni (jak baba:P) a jak nie przeskrobałeś tylko dziewczyna ma jakieś odchyły - to już sam zdecyduj

Gość no to zależy od powodów
no tak robienie cichych dni wcale nie jest cipowate

Gość dariuszzzz
To ona przeskrobała...

Gość dariuszzzz
Z pewnych względów nie możemy spróbować być razem, no i teraz jest z nią ktoś inny, choć ten inny to raczej jej chwilowa zachcianka. Zaznaczam, że oficjalnie wcześniej nie określiliśmy się jako para, po prostu byliśmy razem bardzo krótko. Nie wiem czy jest sens pisać do niej, odzywać się od czasu do czasu, jak ona jeszcze długo może nie wrócić (jak w ogóle wróci). I najpewniej moja "obecność" także jej robi mętlik w głowie. Już kilka razy pisała mi abym się odczepił, a potem przeprasza. Co robić? Co napisać?

Gość Ju............................
Odpisz jej "w porządku" I starczy.:)

Gość dariuszzzz
ale nie jest w porządku :(

Gość Niunia prawdziwaaaaaaa
Pfff, no to napisz "przeprosiny przyjęte". Po co zbędne słowa, na co niepotrzebne wymowne milczenie. Krótko i treściwie, bez emocji. Ale i tak zrobisz, jak chcesz.