Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaa

podklad maybelline dream matt muss . nadaje sie na lato?

Polecane posty

Gość kafeteriankaa

ktos uzywa tego podkladu w musie w cieple dni?nadaje sie na lato???

Gość Lily__Rose
Ten podkład nie nadaje się na żadną porę roku, nie tylko na lato. Miałam go i odradzam.

Gość kafeteriankaa
czytalam o nim wiele dobrych opini. o tym co teraz mam tez w musie ale rimmela niektore laski tez pisaly ze jest fatalny a poptpsu niepotrafily go nakladac bo dla mnie byl super. ale szukam czegos nowego poatym w maybellinie jest fajny odcien na mocno opalona skore.

Gość hihi hu hu
tak jesli nie masz suchej cery bo bardzo wysusza ja go mialam w zeszle lato i bylam zachwycona smigalam w nim i zero swietlika na ryjku no i jest lekki baa tylko czasami zbyt matowi co stanowi lekka widocznac jego na twarzy ale jak musniesz sie brazujacym czyms z drobinkami to nie bedzie iwdac ja niesety nie moge go stosowac bo mam zwariowana cere i uzywam go teraz jako korektora czasami tez teraz yzywam stay silky i daje mu 5 na 5 sprawdzil sie w trudnych warunkach goraco upal deszcz slonjce i nawet na spalonej gebie po solce pobil diora ktorego wczesniej uzywalam ( forever polecam na zime ) ale iwszz kazdy ma inna buzke cere i zapotrzebowania

Gość kafeteriankaa
no ja suchej nie mam. mam tlusta i mieszana. ale fakt czegos brazujacego z drobinkami zawsze uzywam. tak wiec widze ze moge z czystym sumieniem go sobie kupic :) a niepotrzebuje niczego ukrywac pod tym podkladem bo nie mam ani jednej krostki chce zeby poprpstu na wakacjach cera ladnie wygladala

Gość Karolka 19
oczywiscie. dream matt muss nadaje sie na lato i na kazda inna pore.Mam cere bardzo problematyczną i oj jako jedyny się sprawdzil