Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muzyka z mojej głowy

Program do ściągania filmów- proszę o radę

Polecane posty

Czy możecie mi polecić dobry program?, Kompletnie się na tym nie znam:)

Gość emulowiec
Oczywiście emule. Strzeż się torrenta. Torrenta używają tylko pedały.

Jeżeli chodzi ci o takie filmy z kin to tylko TORRENT! Jeżeli chodzi ci o pozostałe filmy (teledyski, itp) to tylko EMULE! a i polecam Lactacyt, Żanetka Lyta

Gość ojoijuijiji
a jak sie sciaga z emula ? kiedys probowalam to nic nie moglam sciagnac !

Gość panna rada
trzbe apoczekać w kolejce, czym wiecej sciagasz tym szybciej idzie

bo emule to gówno. torrenty sa ok, choc ostatnie ni korzystam bo strasznie wolno wszystko idzie.;] i jestm bez filmów:0

Raczej kinowe filmy:) Do muzyki mam BearShare- polecam Czyli Torrent będzie dobry do kinowych?

Gość bearsharee
Bearshare! niecały dzień i masz film jaki tylko chcesz,jest wiele wiecej niz w emule nie wspomne juz o torrentach - torrenty to moze i dobra metoda,ale nie dosc ze idzie duzo wolniej to jeszcze nie znajdziesz wszystkiego. Polecam Bearshare! tam znajdziesz absolutnie wszystko

Żanetka, dziękuję:) Ale jak to BearShare do filmów? Ja nie potrafię tak ich sciągnąć... A jeszcze dziś zrobiłam próbę:D Wpisałam tytuł filmu i znalazło kilka tytułów o podobnej nazwie ale nic z tych rzeczy kóre szukałam Ponadto wyszukiwał tylko filmików które miały po 3, może 4minuty A gdzie tu film dwugodzinny?:D

Gość Tylko dlaczego
Emule jert wolne ale masz ogromny wybór. Torrent szybki ale wybor kiepski.

Gość dka
do emule jest mnostwo stron na których znajdziesz praktycznie wszystkie filmy. www.osloskop.net www.oslozone.be www.goldesel.pl www.emule.pl www.osiolek.com

Gość adadadad
A ja mam pyt co do Bearshare. Sciagam se wlasnie film , ale jak sprawdzic gdzie on sie zapisze ? Gdzie to jest napisane ?

Gość adadadad
ILE 2h film powinien miec miejwiecej MB ?

Gość dka
700mb maja zwykłe filmy na 1cD

dka, aha, wielkie dzięki:) A to znaczy że w takim układzie do bearshare też są takie strony? Bardzo bym prosiła jeszcze tylko o odp na pytanie z mojego przedostatniego postu(dot. bearShare)

Gość adkmado
Ale przeciez na Bearshare sa normalnie cale filmy :) Tylko cos wolno idzie :(

Gość bearsharee
pewnie masz zla wersję. musisz sciagnac nieco starsza,nie MusicLAb. http://www.programs.pl/program,38.html Musisz miec wersje 5.2.5. Wpisujesz nazwe filmu,po ang , czekasz i na pewno znajdziesz!! Mnie jakos zawsze wszystko sie znajdzie,mowie ci. Na film czekasz najwyzej 1 dzien wtedy tylko zalatwic napisy (najlepiej z serwisu Napi :)) i juz!! Ja tam polecam Bearshare!!!!

Gość dka
do bearshare z tego co sie orientuje to nie ma, więc ściągasz w ciemno filmy. niektóre mają komentarze, jak nacisniesz na pobierany plik w bearshare, nacisnij pokaż blizt czy coś takiego

a ja dla odmiany polece co innego. mianowicie, bardzo fajnie sciaga sie z takich stron jak rapidshare, filefactory, odsiebie itp. wystarczy poszukac linki do filmow na roznych forach, np. peb.pl

Gość bearshare jest fajny
ale nie mow ze jest wiecej plikow niz w emule bo to bzdura.emule ma ogromne zasoby

Gość dka
są normalnie całe filmy tylko czasami(rzadko a jednak) to nie są te filmy co jest napisane :P ale fakt sciagaja sie bardzo szybko :) ja z bearshare sciagam pisoenki i czasami jakies filmy :P

2h to w przeliczeniu na formaty: Video-CD(352*288) -> 120min*10MB=1,2GB SuperVideo-CD (480*576) -> 120min.*20MB=2,4GB DVD-2(bo na DVD-1 nie wejdzie) (720*576) -> 120min*(~37,5MB)=4,5

Bearshare- chyba skorzystam z Twojej rady:) Jeszcze raz Tobie i wszystkim dziękuję!:D Niech no jeszcze ktoś kiedyś powie że osoby z kafe nie pomagają i mają wszystkich w pupach! :D To bzdura.. Jesteście kochani Pozdrawiam!:)

Gość bearsharee
adadadad przeciez w bearshare masz biblioteke mediow czy cos tam powinno gdzie pisac gdzie masz zapisane,ja nie wiem,nie pamietam w sumie,ale powinnas/es miec folder pobieran czy cos.

Gość bearsharee
:)

a pamiętacie taki program, Kazza (albo Kazaa). Używałam jej na początku XXI wieku do mp3-ek. Czy to jeszcze działa wogóle ? :)

Gość bearsharee
działać to dziala,ale to syf - w sensie ze ma cale zloza wirusow,wiecej niz inne programy.zreszta nie ma sensu sciagac z kazaa bo teraz malo kto jeszcze ten program obsluguje, co procentuje małym towarem do nabycia :)

Gość Pytajnik..
A ja mam głupie pytanie:D Też dzisiaj ściągam i mam taka wątpliwość Muszę mieć włączonego kompa cały czas podczas ściągania, czy może być on wyłączony, a mimo to będzie się sobie swobodnie ściągał?