Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paula21waw

dziewczyny!!!nie lekcewazcie pierwszych objawów ciąży!!!to nie urojenia....

Polecane posty

witam szczerze mówiąc nigdy nie zaglądałam na forum kafeterii aż do momentu podejrzenia ciąży...chciałam się poradzić doświadczonych kobiet czy to faktycznie może być ciąża...w odpowiedzi dostałam \"TAK WSZYSTKIE JESTESCIE W CIAZY!!!TO UROJENIA WASZE\"....na następny dzień zrobiłam test i wyszły moje upragnione dwie kreseczki:) po to są takie fora aby można było sie konsultować i wymieniać swoje wrażenia....tak więc nie mozna lekceważyc tego i myslec \"pewnie to tylko moja wyobraznia dziala...\"

wybacz,ale właśnie o takich ludzi jak ty mi chodzi....wiec po co tu zajrzałaś??? a jest sporo dziewczyn które nie wiedzą co mają robić

dziewczyno ale ty zroum ze nawet jak nam tutaj napiszesz o jakis objawach ciąży itd to my i tak tego nie stwierdzimy. Zrozumcie zeszz w koncu ze od tego są lekarze a nie kafeteria.

dziewczyny spokojnie czy nie mozna podejsc do tego delikatniej sa rozne dziewczyny jende pojda po test jak tylko cos zaczna podejrzewac inne ginekologa a inne poprostu poszukaja porad u przyjaciolek w ksiazkach czy wlasnie na forach takich jak ten jesli chcecie tylko krytykowac to po co do cholery wogole tu wchodzicie co po co sie produkujecie przestancie mamay sobie chyba pomagac a nie tylko naskakiwac co nie bo jesli tu chodzi o krytykowanie jadna drogiej to na h... te fora

heheh teraz mi sie przypomnialo. Pamietam ze sama w jednym z takich tematow napisalam wam ze WSZYSTKIE JESTESCIE W CIĄŻY - a potem wyraznie dodalam ze od stwierdzania ciąż są lekarze i testy a nie kafeteria i jak widac posłuchałaś bo test zrobiłaś. Tak wiec gratulacjeee:)

wiadomo ze od tego mamy ginekologa bo powszechnie wiadomo ze testy oszukuja ...chodzi o to co zrobic gdy test wyjdzie negatywny a i tak dziewczyna ma jakies objawy i poprostu chce se poradzic....nie rozumiem naprawde po co zagladacie i piszecie ze ten watek niema sensu....???....

no wlanie....a wiec to moze ty bylas...heh:) tylko widzisz ja od miesiaca sie czulam zupelnie inaczej a testy wychodzily negatywne az do teraz dlatego sie chcialam poradzic

paula21 waw zgadzam sie z toba jesli ktos uwaza ze ten waten nie ma sensu niech tu nie zalada i nie denerwoje innych

paula testy powszechnie sie nie mylą, testy się mylą sporadycznie a jesli nie pokazują ciąży mimo ze ona jest to tylko dla tego ze jest owy test zrobiony za wczesnie . Pozatym ok 45 % kobiet ma jakiekolwiek objawy od razu. Wiekszość widzi ciąze dopiero gdy trzy mc nie ma @.

owszem "przybywam z daleka" masz racje ale jesli dziewcyny chca sie poradzic to spoko mozna cos doradzic chyba zgodzsz sie ze mna ze czasem dobrze sie poradzic kogos kto ma to juz za soba

MLODA 21 dziekuje za poparcie... to ja wspolczuje tym ktore ciaze widza dopiero po tzrech miesiacach,ktore sa najwazniejsze

młoda ok rady można dawac ale czy ty wiesz ile tutaj dziennie takich temtów??????????? paula a ty nie masz czego wspolczuc bo wiadomo ze nie celowo o owej ciąży nie widzą, po prostu nie mają wymiotów nie mają mani przsladowczej zaglondania codziennie w majtki i badania ciągnącego śluzu. Nie budzą sie z termometrem w ci... ce:P itd itd itd.... a np zamiast okresu mają plamienia delikatne i wmawiają sobie ze wina stresu tak wiec...

pewnie wiela ale powiem ci cos daje sobiereke uciac ze wiele z tych dziewczyn to mlode przerazone czasem dziewczyny ktore nie dopuszczaja do siebie swiadomosci ze sa w ciazy i boja sie teo wiec dlatego pisza na forach ja sama wiem po sobie jak ze mna bylo szukalam wszelkich zrodel informaci o obiawach ciazy