Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się

boje się

Polecane posty

Gość boje się

miałem przyjaciela który przezywał mojego bliskiego kuzyna tylko z tego powodu że miał dyslekcje a ja nie widziałem w tym nic złego.ktoś puścił plotke że jestem gejem przeztano mnie od tego momentu lubieć i po pewnym czasie mój przyjaciel się odemnie odwrucił i sam też zaczoł mnie przezywać i popychać.chciałem uratować tą przyjaźń a no powiedział ze mam wjeb.wytrzymałem to do końca roku szkolnego jednach trafiłem do klasy w gim razem z nim i 3 najgorszymi którzy mnietagrze przezywali i popychali oraz z klasą A która jest najgorsza i sie słucha tych 3.teraz są wakacje a ja w okolicy straciłem wszystkich kolegów nawet kuzyn sie domnie nie odzywa ale sie mu nie dziwie.boje się o siebie niechce żeby niszczyli mi żeczy przezywali i bili mnie przez 3 lata nie wiem co robić.

Gość 7mila
to przerażające....

Gość boje się
niw wiem co robić

Gość supermaczo
skoro traktują cię jak szmatę to musisz się zdecydować na jakieś wyjście. Albo ustawiasz się na solo z każdym po kolei i ładujesz w ryja i od tego momentu jest spokój albo prosisz o pomoc pedagoga szkolnego,tate, mamę, starszego brata - kogoś starszego, kto postraszy ich poprawczakiem. Pamiętaj nie ma co się dygać bo i tak cię już nie szanują więc szacunku u nich nie będziesz miał. Albo załatwiasz to sam i się z nimi napier... albo nasyłasz na nich starszych. Pamiętaj gimnazjum to dzieciarnia i będą zesrani na starszych. Przechodziłem to co ty. Teraz jestem kimś a ci, którzy mnie dręczyli chlają dzień w dzień i wciągaja nosem, chodzą na dyskoteki dla dresiarzy i głupio się śmieją. Nazwa się ich marginesem bo na tyle zasługują

Gość boje się
bić się nie ma sęsu gdyż mają kumpli co w 3 i w 2 gima.

Gość lato lato
haha no to udawaj ze jestes gejem, przynajmniej bedzie zabawnie

Gość sdfrtw
może się przenieś ?

Gość boje się
też o tym myślałem

Gość rerekumkum bec...llo
to skoloj znajomych i napierzcie im po ryju, takich tylko zlac, niech poczuja

Gość KiKA21233121
Moze przenies sie do innej szkoly.Jesli nie,to olej ich,a gdy beda Cie lali,to zglos to wychowawcy.Takich idiotow trzeba tepic.

koniecznie się przenieś. to już chyba zaszło za daleko i tak łatwo nie da się tego zmienić. na pewno nie będziesz się czuł dobrze w tej szkole.

Gość boje się
tylko jak o tym powiedzieć rodzicom

normalnie im to powiedz i powiedz że ty nie pójdziesz już do tamtej szkoły

Gość Martaa**
normalnie cała prawdę przeciez nie ma w tym twojej winy

Gość vvmmrr
Powiedz szczerze rodzicom, na pewno doradzą dobrze. Spadnie Ci kamień z serca, bo zmarnujesz sobie całe wakacje tym zamartwianiem. Nie ma lepszych przyjaciół od rodziców, chociaż może Tobie wydawać się inaczej. Zasugeruj im propozycję przeniesienia do innej szkoły. Bądź dzielny, ten problem da się załatwić.

Gość boje się
tylko że ja do najbliszej szkoly innej mam 15 km więc musiał bym wstawać o 5 30 na autobus i o 16 30 byłbym w domu.a może bym sie przeniusł do innej klasy

Gość wykladowca
Trzeba sie stawiac i trzeba umiec odpowiadac. Odpowiadac np .ze miales wiecej lasek niz oni, itp. Kwestia czy rzeczywiscie jestes gejem bo jesli tak to lepiej Ci bedzie w innej szkole gdzie Cie nie znaja i w wiekszym miescie. Jesli nie jestes to nie rozumiem jak dales sobie te plotke wmowic?.

Gość boje się
nie jestem gejem

Gość boje się
nie jestem gejem

Gość wykladowca
Cos musisz zrobic. Albo z nimi pogadasz albo wynajmiesz kogos kto z nimi pogada. Widac ze jestes spokojny dla nich za miekki ale to widac debile sa ale siebie bronic trzeba. Zrobisz jak uwazasz.

Koniecznie pogadaj z kimś dorosłym, do kogo masz zaufanie,sam nie dasz rady rązwiązać tego problemu!Przeniesienie się do innej szkoły nie jest złym pomysłem,ale tak naprawdę to przez to Twoje problemy nie znikną,musi Ci pomóc ktoś dorosły,czy to rodzice,czy pedagog szkolny,albo też nauczyciel któremu ufasz...Nie martw się,Twoja sytuacja nie jest beznadziejna!

Gość boje się
tylko ja sie wstydze powiedzieć o tym że mnie przezywają i biją