katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 czy od sposobu założenia mogą pękać gumki? nam zawsze pękają i to bardzo szybko- nie wiemy co jest nie tak , używamy unimila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyyyyyyyyy Napisano Czerwiec 21, 2008 a zostawiacie miejsce na spermę? trzeba zostawić trochę wolnego miejsca z przodu i wtedy zakładać, na moje pozycja z tym nie ma znaczenia. najlepsze są prezerwatywy Durex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna88 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 zostawiamy , jasne . zgodzę się fakt pękają niekiedy , ale nam zawsze i to po 2-3 minutach , zero przyjemnośści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 To co wy robicie z tymi prezerwatywami? Gdzie kupujecie, gdzie nosicie, czy używacie zgodnie z instrukcją, stosujecie jakieś nawilżacze na bazie olejów, czy co? Bo wśród moich znajomych, którzy używają prezerwatyw, jak i mnie samej nigdy nie zdarzył się przypadek pęknięcia prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreteczka 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 Ale nie wolno zostawić powietrza! Cały czas podczas nakładania gumki należy końcówkę ściskać palcami. Ma zostać miejsce, ale bez powietrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauliiiniusiaaa Napisano Czerwiec 22, 2008 no własnie. Jak wy to robicie,że wam pękają??!! jak je stosowaliśmy nigdy nam nie pękły! Co wy je pazurami drapiecie czy jak?? dobrze założona i nie traktowana nawilżaczami ,pazurami, pierścionkami.. nie ma prawa pęknąć! Troche nauki może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co sie stanie gdy Napisano Czerwiec 22, 2008 zalozymy prezerwatywe tak ze dostanie sie troche powietrza? Przeciez podczas sciskania koncowki zawsze odrobina powietrza sie dostanie... chyba z enie umiem tego zalozyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maluttka Napisano Czerwiec 22, 2008 Nie można zostawiać ani grama powietrza. Zakładając musisz trzymać za zbiorniczek , nastepnie facet powinien jeszcze sprawdzic , czy na pewno nic nie ma. Ja stosowałam prezerwatywy z moim chłopakiem przez ponad 2lata i jeszcze ŻADNA nam nie pękła , a pod koniec używaliśmy już tych za 3zł :D Teraz na szczęście biore tabletki, może ty też się na nie zdecyduj skoro macie taki dziwny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testiq Napisano Sierpień 6, 2008 rsjdfjtgjtgjtyytjyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach