Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaajaca

pytanie o męża

Polecane posty

Gość pytaajaca

Czy maż słuzy tylko do zarabiania pieniedzy czy do czegos jeszcze.Ja bynajmniej odnosze takie wrazenie po swoim mezu ,ojcem jest zlym ,kochankiem jeszcze gorszym ale kase umie zarobic.

Gość nie pytam
A jesli trafi się taki model, że i ojciec nienajlepszy, i kochanek i pieniedzy nie potrafi zarobić? Masz chociaż to jedno.

Gość pytaajaca
Ocywiscie macie racje ale ja nie potrafie go zdradzic a chciala bym sie przynajmniej raz poczuc super w łózku.tego nie da sie za pieniadze kupic.

Gość betix
maz jest po to by: zarabiac rozpieszczac zone uszczesliwiac kochac zone i z zona spedzac wspolnie czas fundowac wycieczki pomagac wspierac byc dobrym,troskliwym ojcem jesli nie mslisz tak o swoim mezu to raczej znajdz innego.

to nie mozesz mu powiedziec co jest nie tak?daj mu jakies wskazowki tlyko nie mow ze umie tlyko kase robic, a sprobuj z nim pogadac o lozku powiedz ze dziecko mowilo ze spedza z nim z amalo czasu na milosc boska to tlyko facet jest!!

Gość cholewciaa jak to zrobilas
Judka gadam to juz od 18 lat ale on gluchy jest na to moje gadanie .Mowi ciagle ze jak mi nie pasuje to moge sobie zmienic na innego.

Gość bo to pierwszy raz
jeśli się wybiera męża na zasadzie "bo mężczyzna musi zarabiać" i patrzy na to, czy jest on w stanie zapewnić wygodne życie, to niestety tak potem to wygląda. za każdym razem, jeśli wybiera się męża ze względu na coś innego niż jego "przydatność" jako PARTNERA, to potem są pretensje, że coś zgrzyta. bo zły kochanek, bo zły ojciec, bo zły mąż... zawalczyć, a jak się nie da, zmienić męża.

Gość lato lato
to czemu za niego wyszlas skoro jest do niczego?