Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaza

Bozenka99

Polecane posty

Gość ciaza

witam mam pytanko wczoraj kochałam sie z chłopakiem i niestety popełniliśmy błąd (WPADKA)....po jakies 2 godzinach strasznie bolał mnie brzuch i zołóadek nigdy jeszcze tak nie było jak by mnie rozrywało co to może być??? czy to tez moze byc ciaza prosze o odpowiedz

Gość pauly
idz do szkoly lepiej...a nie do sexu sie zabierasz. zal mi Ciebie...jestes taka glupiutka

Gość ciaza
ja mam 19 lat i poprostu chce wiedziec czy tak sie dzieje jak dochodzi do .... no wiecie

Gość JolkaKB
Nie. Tego nie czujesz. Poprostu przestraszyłas sie i strach wywołał takie uczucia, ból żołądka itp. Zrób moze za jakis czas test zeby sie uspokoic. na pewno bedzie OK. pozdrawiam PS. A Ci co nakazuja dziewczynie isc do szkoly niech same ida do niej bo sa niedouczone! Pozdrawiam je rózwnież!

Gość rosa caninaaa
skonyl w tobie?jesli tak to oywiscie moze byc ciaza ale na takie objawy to jesze za wesnie pewnie e stresu tak mialas.rob tes nawet po 6 dniah niektore wykryja ciazeglowa do gory:)

Gość pauly
naucz sie kolezanko poprawnie pisac po Polsku..... a jakby zalozycielka topiku chodzila na lekcje biologi....to moze by cos pamietala!!:) 19lat?!:( o zgrozo,i Ty zadajesz takie pytania?

Gość rosa caninaaa
jesli to donie tymm pisaniem po polsku to umiem pisac a ze mam klawiature zjebana to nie moja wina:P

Gość ciaza
boże ja po prostu chciałam sie upewnić... jeśli nie chciałaś to nie musiałaś odpowiadać ale dzięki!!!

Gość JolkaKB
Nie przejmuj sie debilami

Gość ciaza
to było do pauly

Gość JolkaKB
a tak poza tym polecAM forum na www.wizaz.pl tam jest o wiele kulturalnie i nie ma takich debili

Gość ciaza
dzięki Jolka KB przynajmniej ty mi pomagasz...

Gość ciaza
ty ten pseudonim duppaaa odwal sie!!!

Gość pauly
to bylo do Jolka... moja droga,nie mozna miec objawow ciazy po godzinie:) jezeli masz 19 lat a nie chcesz miec jeszcze dziecka to sie zabezpieczajcie.bedziesz spokojniejsza! pozdrawiam

Gość rosa caninaaa
a z ciebie rozepchana obsrana dupaaaaaaaaaaaaa wołowa!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciaza
do pauly ja porostu sie denerwuje bo mam nerwice i boje sie o siebie! WIEM ZE PO GODZINIE NIE MA OBJAWÓW TAKA CIEMNA NIE JESTEM.ALE DZIEKI

Gość pauly
nie denerwuj sie!!!!!!bo tak pogarszasz tylko sytuacje

Gość rosa caninaaa
wiec nie denerwuj sie odekaj troche i zrob test ciazowy a ciaza to nie koniec swiata:)

Gość pauly
a w jakim dniu cyklu sie kochaliscie?

Gość ciaza
DO PAULY OCZYWIŚCIE PO OKRESIE dłuższy CZAS maiłam BRAĆ TABLETKI ALE... POWIEC TY MI CHOCIAZ CZY TO BĘDZIE CIĄŻA PEWNIE TAK???

Gość pauly
po okresie?a jak dlugie masz cykle? nie denerwuj sie.a moze idz do lekarza po postinor.to sa tabletki"po"

Gość rosa caninaaa
jesli bylo to w dni plodne to w ciazy raczej jestes alenie panikuj bo nic nie wiadomo nie jest znowu tak latwo zajsc w ciaze. ile masz lat?

Gość ciaza
mam 19 lat w grudniu skacze mój cykl trwa 5 dni wiec jaka pewnosc??? czy bo 6 dniach moge zrobic test?? a wczesniej raczej nie??

Gość rosa caninaaa
kochana cykl nie trwa na pewno 5 dni chyba chodzi ci o miesiaczke.test najwczesniej zrob po 6 dniach a najlepiej w dniu spodziewanej @

Gość pauly
moja droga....zapytalam jaki dlugi jest Twoj cykl....tzn.ile dni jest od pierwszego dnia miesiaczki do oststniego dnia nastepnej miesiaczki?rozumiesz?co ile masz miesiaczke?moze tak bedzie prosciej....

Gość pauly
no tak...teraz ja zamieszalam:)

Gość rosa caninaaa
kochana wejdz na ta stronke co Ci podam tam wszystko dokladnie pisze i zobaczysz kiedy masz najwieksze prawdopodobieństwo zajscia w ciazehttp://zdrowie.onet.pl/1208858,2413,3490,,,kiedy_zajsc_w_ciaze,kalkulator.html tylko pamietaj cykl zaczyna sie od 1 dnia miesiączki i terwa do pierwszego dnia kolejnej miesiączki

Gość rosa caninaaa
no teraz juz dobrze mi sie wkleilo:)