Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Lolita

Wstydze sie swoich duzych piersi

Polecane posty

Gość przynajmniej masz ladne
cycki a nie jak ja jedna wielkosci pestki od wisni a druga wielkosci pomaranczy to dopiero wstyd !!

Gość D to wcale nie jest duzo /
generalnie rozmiar stanika niewiele mowi, bo mnostwo kobiet ma po prostu zle dopasowany biustonosz. policytujmy sie obwodem w biuscie i pod nim :D

Gość stary znawca pipek
nie ma się czego wstydzić, tylko cieszyć hiszpanem

Gość takie tam duperele...
Duży biust to atut nie do przebicia. Musisz zacząc się nim cieszyc i dumnie demonstrowac. Podstawa to dobrze dobrany stanik, osobiście polecam Triumpha. Pierś do przodu i olewac przycinki :D !

Gość A 75D to ma byc duży biust
? To znaczy, ze ściśle i na wdechu masz ponad 80 cm pod biustem i około 93 luxno mierzone w biuście. Uwierz mi, to nie są duże piersi

Gość A 75D to ma byc duży biust
Triumph jest mocno przereklamowany. Ma baaardzo rozciągliwe obwody staników, które szybko się deformują, mały wybór i kiepską stylistykę. Nie wiem, skąd jego popularność na polskim rynku, bo zdecydowanie nie jest wart swojej ceny :O

Gość SAE
to mozesz schudnąć z 5kg, a masz dobry rozmiar stanika? wtedy będa wyglądać lepij

Gość mandarynka chce byc dzis
mam to samo :O dzisiaj ubralam bluzke z dekoldem (zadko to robie) i nie moglam zniesc tych napalonych sporzen :O

Gość wykladowca
Eh, forumkowiczko. Wiesz juz chyba ze ludzi nie zmienisz? Jesli nie wiesz to powiem Ci tak, puknij sie w glowe i zrozum ze nie zmienisz a skoro tak to masz dwa wyjscia: 1. Albo przestaniesz zwracac uwagi na zaczepki. 2. Albo nauczysz sie reagowac zartem lub zjadliwa ironia. No chyba ze chcesz sobie swoje, zapewne bardzo piekne, piersi obciac.

Gość Lady Lolita
wlasciwie to ja sie juz nie wstydze tych piersi a tego co o nich mowia nie lubie jak ktos z nich zartuje

Gość 70 A I ZAZDROSZCZE CI
POWINNAS BYC Z TEGO DUMNA POZA TYM JAK SCHUDNIESZ TO PEWNIE BEDA MNIEJSZE WIEC CZYM SIE MARTWISZ ILE JA BYM DALA ZEBY BYC TOBA NA MNIE ZADEN FACET NIE PATRZY POD TYM KATEM

Gość slsllslslsl
Coś ci powiem. Twoim problemem nie jest duży biust, ale twoje relacje z ludźmi. Ja mam taki sam biust, jestem atrakcyjną kobietą, ale nie słyszę głupich uwag. Bo trzymam dowcipnisiów na dystans. Proste. Ludzie rozmawiają ze mną nie z moim biustem i raczej nikt nie ma śmiałości występować z głupimi uwagami.

Gość niektorzy to poprostu
zazdroszcza kobiety bo takiego nie maja i nie beda mialy a mezczyzni bo nie moga miec takiej kobiety z takim biustem tylko dla tego zartuja soie z nich

Gość a kto tu czego zazdrosci ja
mam mieseczke C nie zazdroszcze bo mam duzy biust i jestem z niego dumna ale gratuluje dziewczynie z D bo ma szczescie skoro facetom sie podoba

a ja mam 70D i się nie wstydzę mogę to krzyczeć na ulicy;p

ale 75D to nie są wcale takie duże piersi, pewnie nosisz za maly stanik, wiele kobiet nosi za mały, więc bym się nie zdziwila;p

Gość Lady Lolita
a jakie zakladasz bluzki z dekoldem?

Gość Lady Lolita
tak racja nosze za maly piersi mi wyplywaja ze stanika jaki ty kupujesz rozmiar i gdzie go kupujesz bo trudno znalezc

Gość danuta 23.06.1990 r.
nie masz sie czego wstydzic ja kiedys bylam troszke grubsza tak jak ty a moj biust E po diecie zmienil rozmiar na C schudnij troszke kup jakies kremy do biustu i gotowe

no moj rozmiar mozna kupic tylko w jednym sklepie w miescie (a mieszkam w jednym z najwiekszych w polsce;p) ale poszukaj na forach pewnie gdzies blisko ciebie tez cos takiego jest

Gość Lady Lolita
pisze ze w katowicach a ja mieszkam w bytomiu no coz przejade sie co mi zaszkodzi

no najlepiej zeby w tym sklepie byly babki ktore ci dobiora stanik bo trudno sobie z tym poradzic jak sie ma duze piersi

Gość Lady Lolita
a jaki rozmiar kupujesz zazwyczaj d? czy wiekszy

no od 70D do 70F zalezy od producenta, te babki w sklepie zawsze ladnie dobiorą;p

Gość wrurzka lacuna
wiesz powiem ci ze fajnie jest miec duzy biust faceci sie patrza na mnie to znaczy na moje piersi nawet moj szef jestem z tego powodu zadowolona

Gość sgsgasfafa
Nie masz się co przejmować ja mam 15 lat a mój biust jest już rozmiaru DD a w dodatku powinnam nosić staniki w obwodzie 65 ale nigdy takiego nie spotkałam więc noszę 70DD. No i niestety on wciąż się wciąż ten biust rośnie i nie chce przyhamować. Mam 165cm waga 50kg wagę mam w normie więc odchudzanie nie było by dobrym rozwiązaniem.

65 D jest jak najbardziej w obiegu :D przyłączę się do powyższych opinii, D to standard, na mnie się nikt nie gapi, chociaż wolałabym B, bo wygodniej się żyje z małym biustem ;)