Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwidonka

przespałam sie z nauczycielem!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gwidonka

Mam 18 lat, za rok matura, a my... Podobał mi się od duższego czasu, ale nigdy nie dawał mi żadnych znakow, nie nie było... a w pt. po zakonczeniu roku poszłam do kantorka wuefistów, bo chciałam osobiscie mu podziękować i stało się, sama nie wiem jak :( To było 2 dni temu a ja ciągle o tym myśle. On ma 30 lat! Ma żonę!!!! Jestem kretynką ;/

Gość i nagle
się budzisz, i już ci lepiej. :D

Gość ech gownarzeria
ma wakacje i widac tego efekty na forum! :o

Gość gwidonka
To nie sen... niestety :(

Gość kretynkakafeteryjna
Moim zdaniem uściślij co się stało w tym kantorku bo nie wyobrażam sobie, że można się w biały dzień w kantorku wuefistów PRZESPAĆ. Naprawdę tam spaliście? Oczywiście wszystko zależy, ale... A tak ogólnie -gratulacje!

Gość ROLOTOMASI
do matury dasz mu dupy jeszcze ze sto razy. :)

Gość gwidonka
przeciez dobrze wiesz o co chodzi... robiliśmy TO :(

Gość kretynkakafeteryjna
Na rok przed maturą - będzie dobrze. A nawet celująco bym rzekła. PS. Jego żona przespała się z uczniem i wszystko gra. Również w kantorku... wuefistów.

Gość kretynkakafeteryjna
A nawiasem - myślałam, że do domu poszłaś jego z nim. I tam...no ale przespać się to na noc. A to było fiku miku chyba. No ale cóz... jak chcesz być honorowa to zmień szkołę, a jak nie to zbieraj oceny. A nie zapomnij o matematyce. (pewnie też mają kantorek)

Gość gwidonka
nie zdaję matury z matmy, a juz tYM BARDZIEJ Z WF!!!!!!!!!!!!!!!

Gość siostrakretynkikafeteryjnej
No to już niczego nie rozumiem. Chciałabyś pracę tam dostać po maturze czy co?

Za taką sytuację jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie nauczyciel, wykorzystał sytuację, powinnaś zgłosić popełnienie przestępstwa, nauczyciel nadużył swojej władzy, by Cię wykorzytsać i nie ma żadnych przesłanek które przemawiałyby na jego korzys. Z jego strony było to zachowanie chaniebne ..

No wiesz - zapytaj się go ofen czy ma się z tobą ożenić czy co. (zawsze może zostać Arabem i mieć dwie żony jak go na to STAC). A jak nie to olej całą sytuację. Szkoda, że masz 18 lat. Za późno zdecydowałaś się zatroszczyć się o swoja przyszłość. Gdybyś miała 17 i kamerę to jest wykopany z roboty, a tak? jesteś jedną z tysiąca... :( A na pewno drugą.

Gość gwidonka
Dlaczego sie zgodziłam? Pocałowałam go w policzek, dając mu kwiaty... i jakoś tak ustami się ześlizgnęly, a moze to on sie obrocił? No a potem to juz samo poszło... Nie miałam czasu na zastanawianie sie, on tez nie.

Może przyjęła od niego napój miłosny (tzw. afrodyzjak). A teraz ściany kantorka nic nie powiedzą już nigdy. Co za tragedia. Chwila głupoty i... sprawdź sobie czy masz dwie kreski. Albo zapytaj go o rozwód. Natychmiast!!!

Gość zgadzam sie z wrózką
z tym, ze i ty sie nie popisalas , masz juz 18 lat...

To na pewno jakiś afrodyzjak. Już widzę te uniesienia w kantorku. Pewnie dostałaś szóstkę na koniec, przyznaj się.

Gość gwidonka
w ogole o tym nie pomyślałam!!!!!!!!!!! Ludzie, a jak jestem w ciązy?! NIE MOGE BYC W CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:( Czy test da mi juz pewność??? Czy za wczesnie???

Może chciał się po dupie podrapać, a tu taka gratka się trafiła? No i tyle. A później co było? Ubrałaś się i poszłaś, a on zapiął rozporek? Ale romans. I od tej pory twój telefon milczy... nie dał ci nawet numeru telefonu?

wiadomo że taki starszy z doświadczeniem może się podobać. ale żeby od jednego pocałunku przejść do seksu?? ... Wiesz że możesz wyjść na tanią dzi**e w jego oczach. nie obrażaj się ale tak może być. I uważaj na ciąże.

Gość gwidonka
Tak jakos moje usta z jego policzka zeslizgnely sie na jego sterczace pracie

Różne są testy. Weź i zapytaj się w aptece póki nie jest za późno. Do 12 tygodnia w Polsce można usunąć, a jak chcesz pomocy to dzwoń do Wyborczej. Tam ci pomogą. Ale żeby ci było 14 to nie powiem, ale 18. Taka stara d)(*&. Sorry :(

Gość gwidonka
A potem jego penis z moich ust zupelnie przypadkiem wslizgnal do mojej pusi

Nie? też tak mówię . Z wuefistą. I to po 18 urodzinach. pewnie miał muskle itp. A ona już od 12 roku życia jest na tabletkach. Ach życie, życie jest nowelą... wkrótce będzie biały welon... i matura zdana celująco.

Gość gwidonka
te dwa ostatnie to podszywy!!!!!!!

Gość gwidonka
To podszywy! JAKOS TAK PRZYPADKIEM NABILAM SIE SWOJA ROZETA NA JEGO PENISA!Oralu nie bylo!

Prześpij się z matematykiem lub polonistą. Choć dziś w szkole nie wiadomo już co robić. Najlepiej - MOJE ZDANIE - prześpij się z DYREKTOREM. Inaczej to już nie wiem co ci poradzić. :(