Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwidonka

przespałam sie z nauczycielem!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ratta
skoro ost okres skonczyl Ci sie w pozniedzialek to...... jest jakies 90% szans ze moglas zajsc w ciaze w piatek..

Gość siostrakretynkikafeteryjnej
Moim zdaniem niech idzie do wróżki. Albo do pedagog/pschylog szkolnej. Ale musi mieć dowód , że zaszło co zaszło bo jak to udowodni. Była kamera czy co? No taka prawda . I co - wyrzucą go? Hahaha :( PS. Ona też powinna być ukarana. takie fakty :(

no takie fakty! Ludzie - co wy robicie :( Jak chce rozpętać aferę na rok przed maturą(!!!) to niech tak robi. Tylko dowód bo przecież nikt tego tak nie zostawi. No ale taka jest polska szkoła przykro mi. A zwłaszcza średnia. Sama przez coś takiego oberwałam. Biedna ta jego żona - musi mieć trochę kasy. Tak późno się ożenić i jeszcze takie rzeczy robić. Okropieństwo.

No ja się trzymam swojej wiedzy - w normalnym państwie ona też jest ukarana. Przecież mogła krzyczeć, wyjść, coś tam. No ludzie! W skzole byli, a nie w lesie. bez przesady. W miejscu publicznym W PRACY.

Ciekawe czy pochwalił się komuś na imprezce nauczycielskiej :P nie no palant z niego. Z ciebie też niezłe ziółko , zawsze można się nie zgodzić na seks. a doszło, i to jeszcze bez zabezpieczenia, a chociaż był to stosunek przerywany ?

No dobra, to były jaja ;P Chciałam sprawdzić teoretycznie, co ludzie by powiedzieli :P

Wiesz - jakby ją zaciągnął do tego kantorka itp itd. ale cały czas była jakaś gra psychologiczna. Obydwie dtrony ponoszą winę. Koniec jak dla mnie. Znam przypadek , że z czegoś takiego się rozwód zrobił więc o co chodzi? ROZWOD - a ktoś będzie twierdził, że ona jest niewinna? Bez sensu.

Gość mojeLkromneLzdanie
stalo sie jak stalo.jest to ewidentnie jego wina-ale Twoja troche tez.nie rob z tego afery tym bardziej ze za rok matura.skoncz spokojnie szkole.najwazniejsze to ze niezgwalcil cie ani na sile cie nie wzial.Ty tego tez chcialas.przez rozglosnienie sprawy narobisz sobie klopotow

a gdy skonczyliscie co on powiedzial co ty?czy po prostu wybieglas? teraz sa wakacje bron boze sie z nim nie kontaktuj we wrzesniu zachowuj sie jakby nic sie nie stalo

Ot tajemnicza gwidonka odwróciła kota ogonem i tyle. Co zrobi jej sprawa. No cóz... taki mąż rogacz. To już lepiej się męczyć samej. Zawsze tak uważałam.

Gość gwidonka_
Dobra wypierdalam pierdolic sie z reszta kilka nauczycielskiego

Ludzie - dajcie spokój -jeszcze jej bronicie. Weźcie pod uwagę, że drugi rok jej uczy. (teraz 3 lata są licea, 4 jak chodzi do technikum). Doskonale wie jaką ma żonę itp. Pewnie nie za ładna. Ma swoje lata, naciskali go żeby się ożenił. A młoda dupa korzysta z życia. tylko zdrowy rozsądek może uratować to zbzikowane państwo.

I co? Nikt nic nie napisał. Smiechu warte. Same układy wszędzie. I cieszę się, że już niczego nie chcę od tego środowiska w życiu. Nawiasem mówiąc w tej chwili bawi(?) mnie jedynie okreslenie jednego dyrektora, że to każda nauczycielka kurwą jest. A ta uczennica jest kim niby? Swiętą dosłownie. no ale cóz. Nauczycielowi w-fu mogę zaproponować żeby się do związków zawodowych zapisał jak chce dopłaty za treningi, a gwidonce, żeby się zdecydowała co chce w życiu robić i może nie traciła czasu w szkole w ogóle... no co tu więcej powiedzieć. Jeszcze mam takie pytanie do żony w-fisty - czy ona naprawdę nie widziała za kogo wychodzi za mąż? Czy tego naprawdę nie wiadomo? To takie dziwne i niepojęte dla mnie w sumie. W sumie... las tylko las szumi. Gwidonka za rok wyjedzie za granicę, mieszkanie sobie w Polsce kupi. Jesteś blondynką gwidonka? Tak się tylko pytam...retorycznie.

Gość mówiąwieki
Zobaczcie co napisano na kafe w innym miejscu: ponawiacz przebierając sie w szatni po wyczerpującej lekcji wfu, cały mój 76 kilowy tłuszcz szybko sie stapiał i było czuć dosyć mocny odór wszystkie koleżanki wyszedły z szatni, ja zostałam sama i ściągając trampki poczułam coś ciepłego i lepkiego na ramieniu, po chwili ujrzałam szybko wycofującego sie obrzezanego kutasa... -w domyśle MOJEGO WUEFISTY. I co się tu przejmować szkołą średnią jak w gimnazjum jest prawda o życiu.

Gość mówiąwieki
a post nazywa się "MOJA PRZYGODA W GIMNAZJUM". nawiasem mówiąc ciekawe ilu gwidonka zaliczyła w gimnazjum. Wszystkiego dobrego. gratulujemy!

Gość derderkla
hmm mi tam sie w szkole wfisci podobali. jedyni nauczyciele bez lustrzycy. piekne cialka i urzekajacy wzrok. ale zeby seks w kantorku to troszku hardcore. chociaz zyje sie raz

Gość dobrarobota
A ja myśle sobie, że gwidonka to stara recydywistka. Naprawdę. W gimnazjum z trzema, a w średniej upatrzyła sobie jedynego... wuefistę. Gratulacje dla gwidonki. Super.

Gość dobrarobota
A widzicie, że tu jest wątek o uwiedzionym księdzu. No - cieszmy się, że to nauczyciel został uwiedziony (dobrze, że nie uprowadzony przez...gwidonkę). To się teraz tak nazywa. GWIDONKA.

Gość dobrarobota
Ciekawe jakby szybko gwidonce przyszło to z księdzem. Ale oni nie mają kantorków. Musiałaby być akcja na plebani. Z kwiatkami na plebanię - dobre, dobre, dobre. Jak w filmie. Nic tylko kręcić.

Czy wy jestescie nienormalni??? Napisałam wam, ze jaja sobie z was robie, a wy dalej swoje... zal.pl

Gość poddeklembijemi
No wuefista - piękne ciało, zdechła żona. Gratulujemy gwidonko! :(

Gość Adżelika z Gnaska slonecznego
Ona powinna zostac ukarana bo to dziwka kurwa szmata pizda jebana zagazowac suke i tyle Pozdrawiam cieplo

Gość alegratka
Wuefista myśli tak "no ciekawe czy zadzwoni na następny TRENING". A co myśli gwidonka? Ach lepiej nie wiedzieć... coś tam myśli - po pierwsze "ojej jak to możliwe?".

Gość alegratka
Wyobraźcie sobie jaką ona musi mieć opinię że doszło do tego gwałtu...w kantorku. Koń by się usmiał. Na pewno cię nie znał bo mieszkacie na innym osiedlu, co?

Gość alegratka
gdybym była pedagogiem w tej szkole to ten post zatytuowałabym "GWALT W NASZEJ SZKOLE". I zrobiłabym tam dziesięć wykrzykników. No ale cóz... pedagogiem nie jestem. PS. Poszłabym też do gazety. Do wyborczej!!!

Gość alegratka
Tak to napisałam bo wiadomo, że PEDAGOG w szkole to osoba, która właśnie musi ujawniać takie rzeczy np. gwałt to już obowiązkowo choć w każdej szkole dzieją się cuda. Takie lub inne. Ja ci dam taką radę gwidonka - W OBECNYCH CZASACH uważaj bo on sms-a do kumpla wysłać i przyjdzie kto inny na ten trening i co wtedy? Też będzie tak nieoczekiwanie? Albo może przyjść z kumplem, nagrać się z tobą kamerą i cię szantażować, że nie zdasz matury jak ujawni ten film. To znane fakty, że tak się to odbywa.

Gość alegratka
to znaczy ty z tym kumplem a on w krzakach z kamerą. już tak wymyślam żeby ci pomóc, ale właściwie czego oczekujesz? musisz się okreslić bo w sumie jakiej chcesz pomocy? finansowej?