Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peryyy

Moja mama....

Polecane posty

Gość peryyy

...ma 52 lata i figurę nastolaty!! nosi ubrania w rozmiarze S i wygląda świetnie!!! do tego nie ćwiczy nic i lubi słodycze a na diecie nie była nigdy.... Dziwne!

Gość obibibiebije
niech twoja mam przebada tarczyce.A co do ubran w numerze S to chyba twoja mam jest bardzio wysuszona.

Gość no bo ma taki genotyp
dlatego uwazam,ze diety nie maja sensu

Gość peryyy
tarczycę?? mamma mojego chłopaka ma chorą tarczycę i własnie od tego przytyła. Właśnie chodzi o to, że moja mama nie jest wysuszona, nie ma pomarszczonej skóry, nic jej nie wisi, ma jędrne ciało. dlatego pisze, że wygląda świetnie, bo widuję laski w jej wieku chude ale właśnie przy tym wysuszone jak śliwka i nieładne.

Gość apita
ale w wieku 52 lat nosic S-ke toz to chodzaca,wysuszona mumia

Gość obibibiebije
peryyy,bo mama twojego chłopaka ma niedoczynnosc tarczycy a twoja mama moze miec nadczynnosc tarczycy.

Z tym wysuszeniem to przesada. Moja mama ma 53 lata, jest aktywna nie tylko zawodowo, lubi jeździć na rowerze i łazić po górach. Ma świetną figurę uda bez cellulitu. Nigdy się nie odchudzała, po prostu się nie obżera. Ja niestety jestem bardziej po tacie. Żal wielki ;)

Gość i do tego jest niskim karakane

jakby nosila wiekszy rozmiar to by byla zapuszczona stara baba:P jak nosi s to jest wysuszona mumia:P oj ludzie wam nigdy nie dogodzi:P przy tarczycy mozna miec nadwage lub niedowage zalezy jaki to rodzaj tarczycy albo poprostu tak ma genetycznie tez mam kolezanke ktorej mama w wieku 50 lat ma super figure:) a kolezanka jest przy kosci:P

Gość obibibiebije
Apeironka no widzisz,twoja mama po prostu mało je i do tego spala to co zje przez cwieczenia a jakby jadął to ,na co ma ochote i nie cwiczyła aby to spalic to na pewno byłaby grubsza

Gość peryyy
raz jeszcze mówię - nie jest wysuszona. gdyby pokazać zdjęcie jej figury to nikt by nie pomyślał, że ma 52 lata. właśnie ma figurkę nastolatki. nie chodzi mi tylko o to, że jest chuda, bo to nie zawsze wygląda ładnie np. takie chude babulinki z nogami jak patyki , skóra i kości ....niezbyt ładne :-o Ale ona ma kurcze to ciało szczupłe i jędrne!! a właśnie w przeciwieństwie do mamy wyżej wspomnianej nie ćwiczy nic, nie biega, na rowerze jej nigdy nie widziałam

moja tak wyglądała do ok 45...później zaczęła chorować i bardzo przytyła...a mogłysmy pozyczać sobie ubrania :)

Gość peryyy
np. madonna. czy waszym zdaniem jest wysuszona?? przecież to też "stara baba". a moja mama wygląda podobnie :-) jeszcze jedna sprawa - mamy siostry i matka nie są takie szczupłe. grube też nie, ale takie ... masywne

Gość obibibiebije
peryyy a ile kasy wydaje twoja mama na kosmetyki ?

Gość peryyy
hehe ja mam 24 lata , gruba nie jestem ale nie we wszystkie jej ciuchy wchodzę i to ona częściej pożycza ode mnie niż ja od niej :-)

Gość obibibiebije
peryyy madonna jest zylasta

Gość peryyy
hmmm... no nie wiem. ona generalnie jest oszczędna. do kosmetyczki raczej nie chadza, a kosmetyki raczej kupuje tanie... balsamy za kilka/kilkanaście zł, kremy do biustu w tej samej cenie. tyle...

Gość peryyy
no nie wiem, nie zauważyłam czy żylasta. moja mama ma dość żylaste dłonie , ale to już od dawna. ja też mam podobnie

Gość peryyy
eeehhh... chciałabym wyglądać tak w jej wieku....

Gość ile Twoja mama ma wzrostu
i ile waży?

Okej, Twoja mama ma super figure w wieku 52 lat. Kazda by tak chciala, ale o co chodzi w Twoim topiku? Jakos nic nowego nie wnosi - ani nie daje rady jak to osiagnac ani nic. Jesli tak ma - miej nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobnie. Ale nie mow, ze zdrowe odzywianie jest bez sensu i ze lepiej jesc slodycze i nie uprawiac sportu, bo i tak mozna miec fajne szczuple cialo. Bo tyle wnioskuje z przeslania topiku... P.S. W tekst z Madonna nie wierze - ona spedza na silowni po kilka godzin dziennie, stosuje odzywianie organiczne. Niemozliwe jest osiagniecie takiego (= umiesnionego) ciala siedzac na tylku.

Gość peryyy
1. chodziło mi o sylwetkę a nie muskulaturę - ta akurat mi sie u Madonny nie podoba 2. nie każdy topik ma być chyba poradą co?? ten założyłam żeby podzielić się zdziwieniem i żeby może ktoś podał teorię, dlaczego tak jest?? 3. nigdzie nei napisałam, że ćwiczyć nie trzeba i że to dobrze jeść słodycze... 4. mama ma jakiś 170cm ( ciut więcej chyba ) i waży 53.5 kg

Gość mexx
a po co to piszesz? kogog obchodzi tylek twojej mamy :/

Gość peryyy
już napisałam, po co to piszę i daruj sobie chamskie odzywki!!!

Gość mexx
a w ktorym miejscu moja wypowiedz jest chamska? jak chcesz moge slowo 'tylek' zastapic slowem 'pupa'....sensu i celu mojej wypowiedzi to nie zmieni.

Gość peryyy
sam fakt, że pytasz "po co piszesz" i kwitujesz "kogo obchodzi..." możesz i pisać dupa . to nie o ten wyraz chodzi. skoro pisze o tym, to mam potrzebę. z resztą motyw już wyjaśniłam.negując sens tego topiku zachowujesz się chamsko

dziewczyny co wam jest no? nie rozumiem, wiekszosc z was jest strasznie negatywnie nastawiona do autorek topikow. no o co wam chodzi? dziewczyna sie dzieli po prostu swoim zdziwieniem, a wy sie od razu rzucacie na nia jak paka glodnych hien. szalone. jak sie chcecie wyzyc to moze idzcie na silownie albo zapiszcie sie na jakis kick boxing czy cos. forum jest w koncu dla wszystkich, powstaje tu wiele roznych topikow, niektore lepsze od innych, niektore to tylko prowokacje, ale ten? no nie ma sie czego doczepic. przykre, ze tyle osob na diecie ma taki zly humor, wszystko ich drazni, itp. a tak a propos topiku to osobiscie znam trzy panie, ktore maja po 40-60 lat i wygladaja nawet na 15 lat mlodsze niz sa. dwie sa wegankami (zero produktow pochodzenia zwierzecego) i cwicza a trzecia podobnie jak twoja mama chyba genetycznie ma uwarunkowana taka sylwetke.. wiele razy nawet probowala przytyc, zeby m. in. urosly jej piersi, ale na nic. z reszta wystarczy popatrzyc na wiele aktorek w tym wieku, wiadomo one cwicza i uwazaja na to co jedza, ale na pewno posrod nich sa takie, ktore maja tak naturalnie. trzymaj sie peryyy i nie przejmuj sie niektorymi komentarzami, na takie to nawet nie warto odpowiadac.

Gość peryyy
dzięki! wreszcie ktoś miły :-) genetycznie?? tylko właśnie jej 2 siostry mają taką "normalną" dla pań w tym wieku figurę ( a są trochę młodsze ) dość masywną, jej mama też nie jest chuda a wręcz zaokrąglona. a ja?? też jestem większa