Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliminacja

Co sadzicie o tych nogach?

Polecane posty

Gość wrocilem z wakacji
o nie zdecydowanie nie

Gość madziattt
ładne,pewnie że możesz

Zdania podzielone. Ja wiem ze piekne nie sa ale czy nie wstyd ubrac czegos krotkiego. Czy sa znosne dla oka heheh:)

Wiem, nie schudna. Taka budowa. Eee, no to wskakuje w spodniczke i lece na spacer. Dzieki za odp! :)

Gość gdy zdjęcie się powiększy
widać, że rzeczywiście nogi są trochę masywne do reszty sylwetki zwłaszcza, że masz dosyć chłopięce biodra i drobną budowę, bo widzę, że ręce masz chudziutkie, ale kształt nóg jest jak najbardziej ok:)

irene - chodzi Ci o złączenie w którym miejscu? Jak stanę prosto to rzeczywiście nie łączą się od góry do dołu :p Ale jest to przerwa dwu centymetrowa, w kolanach 3-4.

gdy zdjęcie się powiększy - racja, górę mam zdecydowanie "mniejszą" niż dół. A ręce - szkoda gadać - suchary :-o

Eliminacja albo -jestes pusta,chcesz sie dowartosciowac,wiesz,ze masz zajebiste nogi i domagasz sie komplementow -albo masz jakies glupie kompleksy w kazdym badz razie sa super i reszta tez wiec mozesz bez obawy nosic co chcesz

suchary? dziewczyno co ty na polu robisz że chcesz mieć rece jak kloce? :p nic tak nie dodaje uroku i wiotkości dziewczynie, jak śliczne szczuplutkie rączki ;) ten typ rąk nazywa sie ksiażęcy :D

Gość koziol
Sa ok.