Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Potrzebująca...

Ginekolog z Poznania, który przepisze szybko pigułki...

Polecane posty

Gość Potrzebująca...

Wiem, że za to co tu napiszę pewnie zostanę przez niektórych zlinczowana, ze chce na łatwiznę iść... Za kilka tygodni wybieram się z chłopakiem na wakacyjny urlop... I wiadomo jak to jest =) Narazie zabezpieczamy się prezerwatywami i pilnujemy dni płodych, a najparwdopodobniej na ten wyjazd wypadną mi dni płodne... Szukam ginekologa w Poznaniu lub okolicach, który bez jakiegoś "latania" przepisze mi tabletki... Kilka miesięcy temu w tej srawie byłam u gienekologa w mojej miejscowości - prywatnie, bo w ośrodku jest z pól roku czekania... Wtedy też lekarz nie przepisała mi atbletek, bo chciała zrobić badania, okazało się, że mam jakąś infekcje, ale już ja wyleczyłam... Miałam też problem z nieregularnymi cyklami i tez w związku z tym chcialam tabletki anty, ale lekarz przepisał mi Lutenyl, na uregulwoanie i powiedział "musi być stosowane przez 3 - 6 miesięcy. zależy od keidy zacznie działac"... no więc jestem po drugim opakowaniu i wszystko działa jak w zeagrku... 21 lipca mam dostac okres, więc wezme jeszzce jedno opakowanie lutenylu... Na urlop jedziemy na początku sierpnia i wolałabym zacząć brać wtedy pigułki - czułabym się bardziej komfortowo... Czy znacie więc jakiegoś ginekologa z Poznania lub okolic, który się tak nie czepia? Bo podejrzewam, że jak etraz bym poszła do mojego lekarza, to znów coś wymyśli... =/ jesli tak to dajcie tutaj tylko znać, a wtedy podam e - maila i tam byłyby przesłane dane...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować