Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaelaela

do trójkąta

Polecane posty

Gość elaelaela

Ostatnio ze swoim facetem (jesteśmy dorośli, dojrzali wręcz :-) ) zaczęliśmy się zastanawiać o \"kupieniu\" pani do jednorazowego trójkąta. Nie interesuje nas dawanie przyjemności tej babce ale tylko i wyłącznie branie (stąd pomysł aby była to płatna babka a nie ochocza, gorąca i napalona). Co prawda najlepiej by było gdyby własnie taka ta kobieta byla - gorąca i napalona ale zdajemy sobie sprawę, że jeśli coś nam nie będzie pasowało to będziemy chcieli taka panią wyprosić za drzwi (taką za pieniądze można bez skrupułów). Targają nas różne wątpliwości, mianowicie to, że ja nie jestem bi. Ale jestem cholernie ciekawa jakby to było być np. lizaną przez kobietę w trakcie stosunku ze swoim facetem... Mój facet absolutnie nie naciska, ale sam jest ciekawy jakby to było. Lubimy sobie o tym pofantazjować w przerwach między \"seksowaniem się\". Z tego fantazjowania wziął się właśnie pomysł, że może ewentualnie spróbować? Początkowo płatne dziwki wykluczyliśmy, ale po głębszym zastanowieniu doszliśmy do wniosku że jednak to będzie najlepszy wariant. Czy macie może doświadczenia w takiej sytuacji?

Gość zainteresowana*********
a skąd jesteście??????????????

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość elaelaela
Jesteśmy z Warszawy Serio jesteś zainteresowana? I nie zniechęciło Cię to, że taki a nie inny mamy plan, pozwalający jakby co bezboleśnie zakończyć wieczór?