Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lerate

trądzik- proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość lerate

od dawna walcze z tradzikiem, ostatnio bylam u kosmetyczki ale nietstety zamiast poprawy, stan mojej cery sie znacznie pogorszyl. zastanawiam sie teraz nad tablektami hormonalnymi ale mam pewne mieszane uczucia. po pierwsze czy to rzeczywiscie pomoze, po drugie czy takie tableki sa juz zabezpieczeniem jezeli chodzi o wspolzycie i po trzecie czy nie spowoduja ze zaczne bardzo tyc. czy ktoras z was stosuje taka metode i czy pomogla i czy uprawia seks normalnie??

Gość lerate
nikt mi nie odpowie? :(

cześć ja miałam okropny problem z tym leczyłam się 4 lata i teraz biore hormony diane35 jest super polecam ale zrób najpierw testy hormonalne ja miałam za dużo progesteronu- hormonu męskiego leki biorę 8 miesięcy i nie tyje jest ok a w tym momencie to usuwam ślady a co do zabezpieczenia to bardziej jest to na leczenie trądziku ale poradź sie jeszcze lekarzowi szczerze to do tej pory przez pierwszy tydzień rano jest mi niedobrze ale wole to niż trądzik a mam 25 lat i była to dla mnie porażka rożne leki maści znachorzy i oczyszczanie organizmu do duuuuuuuuu... nie bierz roakutane to mi polecali a lek ma okropne skutki uboczne to już ostateczność spróbuj i daj znać