Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezznieczulenia

Zakochalam sie azmnie cos zabolalo

Polecane posty

Gość bezznieczulenia

i sie zakochalam az mnie cos boli.... :( ale on o tym nie wie i sie nei dowie :(

to jaka to miłość zaledwie namiastka szybko Ci przejdzie kiedy o nim myślisz to szybko wybiegaj na dwór i w pokrzywy tyłkiem niech ci się on kojarzy z czymś nieprzyjemnym pomoże

Gość pani w kropce
a czemu sie nie dowie?czyzby milosc zakazana?

Gość bezznieczulenia
nie - wcale nie zakazana ale on mnie nie kocha - jestem pewna nie moge wybiec - spedzamy ze soba cale dnie i nie potrafie przestac sie z nim spotykac bo jak go chwile nei ma to juz tesknie jak cholera

Gość bezznieczulenia
kurde wlasnie problem w tym ze to nie jest jakas namiastka... nie mam 18 lat i mam zwiazki za soba - i w facecie z ktorym pare lat bylam nie bylam tak zakochana :O

Gość pani w kropce
to jak spotykacie sie ale ON CIE NIE KOCHA?TO PO CO SIE SPOTYKACIE?CZYZBY PRZYJAZN?

Gość bezznieczulenia
no wlasnie przyjazn :O

Gość bezznieczulenia
mam wrazenie ze sytuacja jest beznadziejna.... ale strasznie mnie to meczy.. juz chyba lepiej zerwac kontakt ale nei potrafie :(

Gość piąte jaka rada

Gość eeetaamm
ja nie wierze w przyjazn mesko-damska damsko-meska, zawsze ktoras ze stron (albo obie) chce czegos wiecej podsumowujac ta krotka wypowiedz, to najpierw zaryzykuj i powiedz co czujesz, jak on tez sie zakochal to bedzie ok, jak nie to i nic nie tracisz skoro i tak chcesz zerwac kontakt co i tak nastapi jesli on sie nie zakochal :]

Gość dlaczego tak boli
ja zaryzykowałam - kilka dni temu... powiedział, że jestem cudowna, wspaniała, że jego życie dzięki mnie ma sens, itd. A dziś, że nie może mnie kochać, że po prostu nie potrafi mnie pokochać i uszczęśliwić,buuuuu ;(