Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaa

Co ja mam robic ?????? Pomozcie

Polecane posty

Gość Smutnaaaaaa

Moj chlopak jest bardzo ,,inny'',niz moi dotychczasowi faceci ... Nie lubi sie calowac i przytulac ( musze to na sile od niego wyciagac) ,nie lubi okazywac mi milosci :( Juz nie wspomne o mowieniu ,,Kocham Cie'' ;/ raz powiedzial i mysli ,ze wystarczy :( Bardzo brakuje mi bliskosci ...czulosci ... rozpieszczenia :( moj chlopak uwaza,ze tylko seks jest fajny :( a reszta nie :( a mi tego brakuje ! zeby mnie pocalowal sam od siebie ,przytulil,powiedzial jak bardzo kocha :( i kiedy robie mu afere albo sie smuce z tego powodu ,to on uwaza,ze przesadzam :( ze dobrze wiem,ze mnie kocha :( ehh ,ale mi naprawde brakuje tego :( do tej pory moi faceci,to typowe ,,pieszczoszki'':( co mi bardzo pasowalo :( chociaz mialam w sumie w swoim zyciu jednego takiego chlopaka ... ale 2 miesiace z nim bylam ..a teraz z moim ukochanym jestem 2 lata i bardzo ,baaardzo go kocham i niu chce innego ale po prstu mam juz dosc :( tego ,ze jest taki zimny :( idziemy gdzies razem to nie przytuli :( nie obejmie :( ehh i zazdroszcze innym dziewczynom tego :(a jak sie do niego prytule to robi glupie miny i chlodno trzyma reke i pyta ,,juz?'' ehh :( nie chce go stracic ale chcialabym zeby sie zmienil :( mowilam mu juz to ale on swoje nadal robi :( nie zmieni sie juz :( co ja mam rbic?przesadzam?

Gość Smutnaaaaaa
Karamba bamba - ale on mowi ,ze mnie kocha :(( i jak mu to mowie,ze jestem do zabawy tylko to kaze mi przestac takie pierdoly gadac;/ mowi ze on juz taki jest i ze go to smieszy;/ jak facet sie przytula ze swoja laska;/

Też myślę, że za bardzo mu nie zależy, rozumiem, że można czegoś konkretnego unikać, ponieważ tego się nie lubi, ale chłód nie jest normalny u zakochanej osoby.

Gość Smutnaaaaaa
/mgła/ - tylko,ze ostatnio z nim zerwalam z tego powodu i na kolanach az przyszedl,zebym go nie zostawiala :( i sie zmienil na troche i teraz znow taki sam jest :( on mowi ,ze nie umie uzewnetrzniac uczuc :( ze nigdy dziewczyny nie mial :( ehh ja juz nie wiem co mam robic :(( i co z nim jest (