Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efeowisfva

w jakim banku jest najkorzystniejsze konto oszczednosciowe

Polecane posty

Gość efeowisfva

Chce założyć konto oszczednosciowe i nie wiem w ktorym banku jest najkorzystniej, bede odkladac na nim raczej niewielkie sumy nie znam sie kompletnie na tym takze prosze o pomoc

Gość efeowisfva
w jakims na pewno bo chyba korzytsniej jest odkladac na koncie nawet z niskim oprocentowaniem niz trzymac je w domu

Gość tez mnie to interesuje
chyba w Kredyt Banku (6,1%). wole trzymac na takim koncie niz na glupiej lokacie.

Gość efeowisfva
ja mam teraz konto w BZ WBK i oni tez oferuja konto oszczedniosciowe i powaznie zastanawiam sie czy nie otworzyc drugiego w tym samym banku, ale nie wiem czy to jest korzystne... w sumie miedzy 5,5% a 6% nie ma za duzej roznicy, ale moze jest roznica przy wplacie czy wyplacie kasy... jak sadzicie

tez sie zastanawialm nad kontem BZ WBK, tam chyb ajest 5,5%. wazne ile kosztuje prowadzenie kont w tych bankach. ja wyplacac bede tylko w naglych sytuacjach, bo mam pewna kwote, ktora ma sobie lezec. Takze platy przy wyplacie przy kasie nie maja dla mnie wiekszego znaczenia

Gość efeowisfva
z tego co czytalam to w BZ WBK za prowdzenie konta oszczedniosciowego nie placi sie nic...

ja mam OKO w śląskim, ale nie wiem jakie tam jest oprocentowanie :P

Gość efeowisfva
a te 5,5% to jest oprocentowanie w skali roku czy miesiaca?

to pewnie trzeba placic za karte, do posiadania ktorej bank Cie zmusi. najlepiej zadzwonic/pojsc i sie dowiedziec, bo w necie to wszystko nie jest napisane

roku

Gość no więc no więc
w KredytBanku płacisz sporo za wypłacenie swoich pieniędzy ze swojego konta oszczędnościowego :p nie pamiętam ile, ale dużo. Moja koleżanka która tam oszczędzała zlikwidowała konto oszczędnościowe, nie spodobały jej sie te opłaty, bo wynosiły więcej niz odsetki z lokaty :p

dlatego chce sie dzis dowiedziec w KB jakie sa wysokie oplaty. ja chce tam wplacic 10 000, miesiecznie powinnam miec ok. 50 zl odsetek. chyba nie biora za wyplate 50 zl?

Gość ja_Mam_konto_oszczędnościowe
Ja mam konto oszczędnościowe w Banku Zachodnim. Oprocentowanie jest 5,5 % w skali roku. Za otwarcie konta, jego prowadzenie nic się nie płaci. Do konta nie ma karty. Wpłacać kase można w oddziale banku za friko lub przelewem. Co do wypłat to chyba 1 wypłata w miesiącu jest za darmo, reszta bodajże 5 złotych. Nie jestem pewna na 100 %, bo ja rzadko wypłacam. Do konta jest dostęp internetowy i można na bieżąco kontrolować jego stan. Ja jestem zadowolona.