Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fbvgtgvbf

Zaproszenie do domu faceta...

Polecane posty

Gość Fbvgtgvbf

Facet po 1,5 miesiaca spotykania zaprosil mnie do siebie na obiad. Nie wiem co zrobic. z 1 strony chce isc, ale z 2 cos mi mowi,ze to nie ejst najleposzy pomnysl. Jakie sa wasze opinie?

Gość ja bym poszła
to świadczy wg mnie o tym, że Cię traktuje poważnie :)

a czemu coś ci mówi że masz nie iść?? 1,5 miesiąca to nie tak znowu mało a poza tym to obiad a nie kolacja zakończona śniadaniem więc nie wiem czemu nie chcesz iść.

Gość hhhhfgfgfgdtev
idz ! napewno wyciagnie zdjecia rodzinne zeby przyblizyc sie do ciebie na kanapie... wypijecie wino bedzie wesolo napewno mu sie oddasz a pozniej bedziesz mogla oskarzyc o gwalt ( zyski finansowe)

Gość Fbvgtgvbf
Po prostu nie znam go dobrze i dlatego chyba nie chce isc.

Gość maxiiiiaaaaa
taaa, na obiad, a pozniej uslyszymy o niej w wiadomosciach:O rozni sa ludzie i nie wiem czy to dobry pomysl isc do domu faceta, ktorego sie parktycznie nie zna. Swirow jest pelno wokol

Fbvgtgvbf --> ale wyjaśniej może dokładnie jakie masz wątpliwosci - chodzi o to, że nie chcesz iśc na obiad, bo za wczesnie jest na to, żeby poznać jego rodzinę (przy założeniu, że to obiad z rodzicami), czy chodzi o to, że się go boisz (przy zalożeniu, że to obiad we dwoje)???? w sumie w każdej z tych sytuacja według mnie nie ma się co nadmiernie stroszyć i zastanawiać - obiad z jego rodzicami to przeciez nic wielkiego - nie musi się to wiązać z żadnymi deklaracjami i zobowiązaniami. To oczywiście jest jakas forma wyróżnienia, ale nie ma co demonizowac czegos, co jest zupełnie naturalne. Jesli chodzi o obiad we dwoje i strach przed facetem (bo niektórzy to sugerowali) - to jest dla nie absurdalne o prostu. Nie wierze, że spotykając się z facetem 1,5 miesiąca, nie byłas z nim w sytuacji sam na sam, w której już sprawdziłaś to, że nie jest psychopatą ;)

Gość Fbvgtgvbf
Klaudka----> obiad bez rodzicow;) wiem,ze nie jest psychopata, ale jednak nie chce tam isc. Nie wiem co on sobie moze myslec

Gość SAE
zależy. jeśli znasz go 1,5 miesiąca, ale mogłaś go widzieć np tylko 5x. jeśli nie chcesz iść to nie idż. Obiad powinnien być ok 14, to o 18 możesz isć do domu, a nawet wcześniej. Chyba, ze mieszka na jakimś odludziu i sie go boisz?

hmmm jak bez rodzicow to czego sie boisz??chyba ,ze masz 15 lat ;) bo raczej takie zaproszenie swiadczy,ze on sobie cos planuje;)qle nie boj sie ,krzywdy ci nie zrobi ;)

Gość Fbvgtgvbf
Wlansie chodzi to,ze widzialam go 5 razy;):D nie mieszka na jakims odludziu, ale facet to facet. Nie wiadomo, co on mysli;) [i czy w ogole:P];)

Gość Fbvgtgvbf
Wlansie chodzi to,ze widzialam go 5 razy;):D nie mieszka na jakims odludziu, ale facet to facet. Nie wiadomo, co on mysli;) [i czy w ogole:P];)

Gość Fbvgtgvbf
23;)

Gość hgff
a ja bylam u mojego 4 razy a jestesmy razem 10miesiecy:D a co sie bede wpraszac jak on woli u mnie siedziec

no to nie az taka mloda;) ale moze niedoswiadczona :) ale jak nie masz ochoty to nie idz, albo zapros do siebie jak bedziesz sie czula pewniej ale powiem ci ,ze taki obiadek to cos znaczy, tzn. on na cos liczy, nie mysl ,ze to niewinne.ja bym sie tam cieszyla,ale jestem troszke starsza ;) jezeli zadnego zblizenia nie chcesz to nie idz,wymysl cos " na miescie"

Gość Fbvgtgvbf
Wlasnie sie tego obawiam, ze to nie jest niewinne zaproszenie na obiad;)

Gość Fbvgtgvbf
Wlasnie sie tego obawiam, ze to nie jest niewinne zaproszenie na obiad;)

Gość Radze tak
jesli czujesz, ze nie powinnas tam isc, to nie idz. Czesto instyktownie wyczuwamy intencje drugiej osoby. Skoro podejrzewasz, ze jest to wiecej niz zaproszenie na obiad, a nie chcesz wyladowac z nim w lozku staraj sie unikac sytuacji sprzyjajacych takiemu obrotowi rzeczy. Zaproponuj spotkanie tam, gdzie tobie pasuje.

Gość idź na ten obiad ale się
nie obżeraj, bo potem człowiek traci ochotę na seks ;)