Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyskretny kochanek

szukam dyskretnej kochanki

Polecane posty

Gość prawdziwy facet nr2
nie ma biletów do wawy :o 184. niebieskie jak najbardziej. blondyn jak najbardziej. duże jaja. reszta do namacania. :classic_cool: 🖐️

o mamo ja to ma pecha , ja chciałam bruneta, heheheheh śmieje sie i'sorry no ale ja wszystko przezyje nawet piwo z blondynem , po prosty chodzmy ludzie może być śmiesznie fajnie i bedzie do kogo gębe otworzyć

Gość ja o mnie chodzi
jeciu prosze Kolezanka ma naturalne wlosy blond? dobrze wiem ze ma Ty raczej napweno jestes szatynka( naturalne)

dobra i tak wiem jakie kolor wlosow Masz ja lubie blondynki jak juz tak zwierzamy sie

Gość prawdziwy facet nr2
zrobimy tak, umówimy sie i kumpela Twoja. dyskretny na kwadrans później. w tym czasie obie Was też wymacam, bo strasznie nie lubię takich twardych cycków. która ma takie fajowe, to moja. do piwa to nawet bardziej miedzianna by pasowała. do cycka to ta mięciutka. :classic_cool: 🖐️

ja bo ciekawy jestem to takie straszne jestes szatynka innej opcji nie ma nie musisz odp.

eeeeeeeeeee.............. prawdziwy ja tu nas na piwo ustawiam a nie ma macanie!!!!! oni jak tam sobie chca , ale uprzedzam ze wezme swoje rękawice i w razie kija a merchewy do du********* Ci nakopie mnie sie nie tyka

Gość prawdziwy facet nr2
Zenobiusz jestem i nie lubie włosów na pipce, a na głowie to byle długie były :classic_cool: 🖐️

Gość prawdziwy facet nr2
bardzo dobrze że tak mówisz. mówisz jak należy mówić. będziesz wymacana jak pierwsza. i pewnie trafiona odrazu :classic_cool: [ czesc]

heheheh pomazyc piękna rzecz !!!!! ale widzisz na samo blond juz mi słabo . A jak tak sie zachowujesz miły to niech sami ida na to piwo bo ja nie mam zamiaru sie z jakims pokręconym kolesiem zamiru tam denerwowac

Gość prawdziwy facet nr2
niech idą sami. :classic_cool: 🖐️ ja idę z kolesiami, jutro bilet kupię wczeniej. 👄

Gość prawdziwy facet nr2
o blondynie mozesz sobie pośnić, nie pogniewam sie. 🖐️

Gość prawdziwy facet nr2
daję chooja pod siekierę że crazyy pisze o sobie, jako o koleżance miedziannej. normalny facet nie ruszy rudej dziewczyny, a jak jeszcze pipka ruda, to już na bank piwo lepsze. też jakieś bursztynowe, ale smakuje bosko. :classic_cool: 🖐️