Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platinum

złożyć życzenia?

Polecane posty

Gość platinum

mam taki problem, jestem na stopie wojennej z ojcem już ponad pół roku, traktujemy się jak powietrze i tu zaczyna się problem, złożyć życzneia czy nie?

Gość NIE SKŁADAJ
nie.tez mu nie skladam,niech spierdala.

Gość platinum
niech juz bedzie wtorek

Gość dse324444444
moze to bedzie punkt wyjscia do rozejmu?

Gość anoooo......problem
ehh ciezka sprawa, moj facet tez niegada ze swoim ojcem, choc mieszkaja pod jednym dachem, popaprane te kontakty, on niechce skadac mu zyczen a mimo wszytskoja by chciala by zlozyl choc takie zwykle symboliczne zeby wiedzial jego ojciec ze on pamieta.

Gość platinum
kurde no i jestem w kropce do rozejmu raczej daleka droga - w sobotę znów awantura

Wyślij mu kartke albo sms-a , przynajmniej bedziesz miała czyste sumienie i nie bedziesz narażać się na jego (być może) dziwne komentarze...Ty spać bedziesz mogła lepiej a on niech sobie myśli co chce...przynajmniej pamietałaś o nim

Gość platinum
no nic złożę jakoś te życzenia dla czystego sumienia, chcoiaż jak sobie pzypominam mi nie złożył imieninowych chociaż mam bardzo popularne i obchodzę je w wigilię, więc nie sposób zapomnieć, a jak złoże to przynajmniej wyjdę z sytuacji z klasy, bo inaczej pewnie znów awantura gotowa, tylko myślę ze zyczenia takie lakoniczne, nic innego do głowy mi nie przychodzi