Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazijka

CZY WAS TEZ WYKORZYSTUJA NA STAZU

Polecane posty

Gość stazijka

ja pracuje jako stazystka w biurze i strasznie mnie wykorzystuja:(

Gość stazijka
seksualnie 😭

Gość stazijka
spierdalaj podszywaczu:O

Gość też tak mam niestety
Mnie w pracy wykorzystują to nie dziw się że na stażu chcą z Ciebie jak najwięcej wycisnąć

Gość fjjhfghg
ach te staże w Polsce, to czesto taka paranoja, ja miałam staż w małej firmie, to mnie wysyłali np. bo drożdżówki, czy po papier toaletowy, bo się skończył....no ok nawet czasem można pójsc, o ile sie coś tam nauczysz, a ja to praktycznie nic się nie nauczyłam...

Gość stazijka
teraz jestem na zwolnieniu lekarskim mam grype,chociaz szef krecil nosem,ze poszlam na zowlnienie na 3dni,jutro juz do pracy:( ciagle jestem na pozyłki,one sobie siedza i ciagle plotkuja a ja zpierdalam:(mam staz do pazdziernika ale mam ochote juz zrezygnowac,jestem znerwicowana bo ciagle mi daja robote swoja a ja sie stresuje ze nie zdaze do konca pracy i wtedy musze zostac dluzej:(

Gość fjjhfghg
w Polsce to nadal taki staż to przeważnie darmowa siła robocza...szczególnie małe firmy na tym jada, bo zawsze przyda się dodatkowa osob, która będzie robić wszystko, co się jej każe....

ja na szczescie nigdy na stazu nie bylam, od razu po studiach znalazlam prace i jest ok, moge bez problemu wziac wolne jak musze cos zalatwic, jak jestem chora to nawet zwolnienia nie musze dawac... zalezy jak kto trafi na jakiego szefa, mi sie udalo:D

Gość fjjhfghg
wiesz jesteś już tam dość długo i chyba już możesz powiedzieć, że nie mam czasu na coś i odmówić....

Gość BA25
Fakt, szkoda, że Cię od razu szefową nie zrobili, szkoda!

Gość fjjhfghg
teraz już też mam niby normalną pracę, niby bo warunki finansowe się cholernie ostatnio pogorszyły wmawiają mi, że mając 2 kierunki nie zasługuje na 2 tys. netto....

Gość fjjhfghg
ale masz taki plus tego, że coś Ci dają do roboty konkretnego, że się czegoś nauczysz...