Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ama85

Co wy o tym sądzicie??

Polecane posty

Gość ama85

hmm... Może wprost : mam 22 lata i od jakiegoś czasu flirtuje z chłopakiem w wieku 18 lat... mamy się bardzo ku sobie, tylko ja boję się różnicy wieku. Bardzo bym chciała z nim być ... tylko no właśnie co wy o tym sądzicie??

Gość tez tak mamm
Tez jest w zwiazku w ktorym chlopak jest mlodszy ode mnie o 4 lata, ja mam 24 a on 20.... co tutaj sadzic? to zalezy od dojrzalosci chlopaka... jesli jest dojrzaly i tobie odpowiada to wiek nie ma znaczenia.

Gość vvvvv
pewnie opowiada kolegom z klasy, że poderwał starszą laskę. Chce sobie poćwiczyć a lepiej jest na doświadczonej :P

Nie pakuj sie w to :P Wiem, co mowie ;) Faceci to wieczne dzieci ;) A Ty jestes kobieta, nie nianka ;)

do czasu, do czasu ;) Potem mu szajba odbije i bedzie chcial sie wyszumiec i to bez niej ;) ale nie zawsze tak musi byc :) Kazdy z nas jest inny, a serce nie sluga :)

Gość tez tak mamm
od razu nianka czy nauczycielka.... ja bylam bardzo dlugo w zwiazku gdzie facet byl starszy ode mnie o 5 lat a od pol roku jestem w zwiazku gdzie facet jest mlodszy i powiem jedno: faceci bez wzgledu na wiek sa tacy sami i tak samo glupi z tym, ze owa glupota ujawnia sie inaczej zaleznosci od wieku... ale glupota to nadal glupota

A co do problemu autorki... To jej życie i sama poniesie konsekwencje, lepsze albo gorsze. Jeżeli chce być z nim to musi być przygotowana na wszystko. Wszak 18letni facet to szczerze powiedziawszy jeszcze dziecko. Z czasem pewnie wydorośleje, ale zapewne popełni też bardzo dużo "związkowych wykroczeń". Młodzi, i nie tylko, faceci tak już mają.

Gość ama85
hehe Dzieki :) Coś będe musiała wymyślic :p

Gość tez tak mamm
poflirtowac z mlodszym facetem mozna, ale od razu nazywac to zwiazkiem..... dodam tylko od ciebie, ze wlasnie jestem w trakcie delikatnego wycofywania sie z nazywania zwiazkiem znajomosci z mlodszym chlopakiem... Aby byc z mlodszym facetem w wieku okolo 20 lat starsza kobieta musi miec ogrom cierpliwosci.... jesli jest taka roznica wieku blizej 30 to jeszcze ok to oboje sa dojrzali, ale kolo 20 to lipa....

Gość ama85
,,poflirtowac z mlodszym facetem mozna" Tego bede sie trzymać :)