Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paralotnia

a ja właśnie zerwałam z kochankiem

Polecane posty

Gość paralotnia

z jednej strony ulga, że w końcu bede uczciwa żona, z drugiej żal że bede nieszczesliwa uczciwa żona...

"z jednej strony ulga, że w końcu bede uczciwa żona" Ty już nigdy nie będziesz "uczciwą żoną"

Gość paralotnia
no to nie bede...

Gość paralotnia
bo jestem tchórzem i sie boje tego rozstania. z drugiej strony, nasze malzenstwo trwa krotko i mam nadzieje ze sie wszystko jeszcze pouklada...

Gość paralotnia
bo czulam sie samotna, zmeczona i bylo mi zle. spotkalam go i zycie stalo sie kolorowsze...na jakis czas. maz sie dowiedzial, byla haja ale mi przebaczyl i sam zaczal sie bardziej starac. ja tez. kochanek poszedl w kat, a miedzy mna i mezem od pewnego czasu znowu wszystko stoi w miejscu... z kochankiem ostatnimi czasy widzialam sie baaaardzo rzadko. teraz w koncu z nim zerwalam. no i z jednej strony ulga, z drugiej obawa ze teraz z nowu bede nieszczesliwa, bo tak to nawet jak sie z nim nie widywalam to byla jednak taka swiadomosc ze ktos gdzies tam jest, jakas odskocznia, komu sie mozna wygadac i przy kim na chwile zapomniec o bledach... kurka. zmotalam.... :(

Gość asian music
niedźwiedź, zanim jakąś "mundrą" odpowiedź usadzisz to bądź łaskaw przeczytać to, na co odpowiadasz. Ona pisała, żę mąż wie.

Gość paralotnia
mundry jak niedźwiedź :P